En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.


X-Axel:   Tid   Sträcka     
Utjämning:      Av  

Kommentarer på det här träningspasset:


Är detta nån form av tävling som man kör själv hemmavid? Har nog inte fattat detta...? Bra jobbat IMB, men orutat att köra Tintin-träning så där långt...
2010-08-08


Det var inte bara orutinerat, det var korkat. Här lite info om SU Trail där SU då står för Sommarutmaning. Det är kul! En väldigt trevlig idé. Så även den klassiska SU:n, alltså 5 km på ny plats varje månad.

SU Trail Augusti 2010

Alla som vill springa långt (en ytterst relativ distans) och upptäcka sin omgivning är välkomna i loppet.

Du har hela månaden på dig att hitta perfekt dag, väder och tillbörlig motivation. Starttid anpassad just för dig. Gott om plats (om du vill). Du behöver inte hämta nummerlapp, men får gärna rita dig en egen om det höjer löparviljan. Ny fräck bana varje lopp. Det kan inte bli bättre!

Denna tävlingsvariant fokuserar på upptäckarglädje och långlöpning. Inga tider, bara kilometer, räknas. Spring så långt du vill och orkar. Utforska omgivningen genom din löpning.

Utförligare instruktioner finns i grupp http://www.funbeat.se/groups/overview.aspx?GroupID=1590
2010-08-08


Hmm, såg nåt om att t&r inte räknades... Många bra leder här på Öland men lurigt om man inte får vända om. Synd för jag måste vänta med obanat, klarar inte längre pass med dom lätta skorna jag har till det. Men jag håller ju koll på dig så det där SU lär ju dyka upp även nästa år :)
2010-08-08


Bra jobbat
2010-08-09


Tack!
2010-08-09


Bra jobbat!
2010-08-09


heja Ingmari! himmel vad duktig du har varit i vår/sommar! Du har ju både blivit snabbare som du vill, och springer långt. Kul!
2010-08-09


Tack! Nu blev jag glad av alla snälla kommentarer. :-)
2010-08-10Skicka en kommentar på träningspasset: