Per Månsson

Löpning - Lång distans - 2010-05-22 (lördag) 01:46:35

 Göteborgs-Varvet (2010)

 Visa tävlingens diskussion
 Visa fler tävlingsberättelser och resultat för det här loppet/tävlingen

15:e resan till Göteborg och Varvet med speciell betydelse (för löpare). Löparfest i väst.
Vädret växlade flera gåpnger under bussfärden till Gbg. Ett tag såg det riktigt underbart ut för löpning, men det blev underbart för publiken möjligen. Först vill jag skriva - jag är ingen värmelöpare! Ändå startade jag som planerat, tempot var gott. Allt väl till 13km. Sedan började stumheten smyga på. Vid Nordstan insåg jag problemet, ändrade plan, ta dig i mål, gående och joggande. Sagt och gjort, delade upp resten av loppet i små delar. Sluttiden ointressant, målet var nått, 15:e varvet var fixat. Men det kostade blod (tår) och mkt svett. Det positiva med mindre bra tid, är att chansen att slå den nästa år, ökar betydligt. Jag är redan sugen på 2011 års Varv.

Sträcka:
21,1 km
Hastighet:
11,88 km/h
Tempo:
05:03 min/km

Kommentarer på det här träningspasset:


2011 - då jäklar! :-)
2010-05-23


Ja, då jäklar kan det väl inte vara lika varmt? Nä, inte två gånger!
2010-05-23


haha såg att du slog mig med 9 sekunder. Jag gav upp redan vi 9 km och gick och joggade om vart annat, men just som jag mötte dig vid Avenyn så hade jag fått lite fart (tack vare svamparna) så då tänkte jag att du var ännu tröttare än mig, men icke då.
Det roliga med min tid i år var ändå att när Lotta misslyckade ifjol och var lite sjuk och gick och väntade in mig fick hon exakt samma tid som jag fick på mitt varma misslyckade lopp i år. Samma tid på sekunden. Så nästa år täckte jag springa på Lottas tid från i år :)
2010-05-23


Vi får se till att göra försäsongsträningen inomhus fullt påpälsade så vi är förberedda på utomhussäsongen. Strongt att hålla ut ända till 13km, en annan kraschade en halvmil tidigare eller så.
2010-05-24


Tiger tänk på att Per är "jättegammal" och inte så ung som du och jag....så han har upplevt många fler olika väder genom åren :)
2010-05-24


Håkan - Jag köper hem champanjen så länge, så träna du på inför nya friska målsättningen. En skaplig utmaning :-)
Eric - Usch ja, de va "krasch" för många i lördags. Märkliga bara att den inträffade så tidigt för många.
Båda - tyvärr hjälpte inte rutinen ens denna gång. Men lärde mig att dricka ännu mera, och att jag var i "gott" sällskap.
2010-05-24Skicka en kommentar på träningspasset: