Markus Andersson

Löpning - Snabbdistans - 2010-01-24 (söndag) 00:20:09

Vintercupen 5, Kalmar. Tomas stack iväg direkt och jag placerade mig i den till en början ganska stora andraklungan, som minskade allt eftersom och tillslut var det bara Dala och jag kvar. Vi höll fortsatt sällskap ända tills nerförsbackarna vid Skälby på tillbakavägen (1,5km kvar) då jag drog ifrån och höll sen bra fart för att han inte skulle komma ifatt. Det gjorde han dock och dessutom bet han sig lite oväntat kvar i min rygg, trots ytterligare ökad fart från min sida ganska länge. När jag gjorde ett sista rejält ryck med 300m kvar spurtade han om, och det visade sig vara Tomas! (som sprungit fel) Dala var nu låångt bakom, men närmade sig en hel del medan jag joggade uppgivet en bit mot mål i tron om att det varit JAG som sprungit fel... NÖJD med att vara före Dala, Ken & Tobias, trots bristande träning sista tiden. Snitt 3:32/km är inte direkt någon toppforms-nivå, men kanske ändå lite bättre än väntat.

Sträcka:
5,7 km
Hastighet:
16,97 km/h
Tempo:
03:32 min/km
Intensitet:
17

Utrustning

NamnFörbrukad sträckaFörbrukad tid
Asics Hyperspeed III 529,88 km38 h 32 minKommentarer på det här träningspasset:


Hehe. Men fanns det inga skyltar eller funktionärer som visade hur ni skulle springa? Låter lite konstigt att både den där Tomas sprang fel och du trodde att du sprang fel? Fast jag ska inte klaga, jag lyckades cykla fel i en cykeltävling en gång för länge sedan. Man skulle cykla 4 mil, för mig blev det 5! :-D
2010-01-24


Det fanns lite snitslar och funktionärer i vägskäl, banan förklarades även inför start för de som lyssnade. Gissningsvis lyssnade Tomas inte så noga. När Tomas sprang om mig insåg jag ju att "något var fel", och då jag trodde mig kunna banan och därför inte spanat efter snitslar på ett bra tag trodde jag först att det var jag som sprungit fel. Lite senare kom jag dock på att det kan vara tvärt om också, och då tittade jag bakåt och fick se Dala (Anders Dahlström), så då var jag nog rätt ute i alla fall.
2010-01-24Skicka en kommentar på träningspasset: