En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.


X-Axel:   Tid   Sträcka     
Utjämning:      Av  

Kommentarer på det här träningspasset:


Bra jobbat :)
2009-11-24


Tack! :-) Jag var verkligen TRÖTT. Tänkte faktiskt på dig och dig förmåga att ta ut dig där jag när jag kämpade på mot slutet. Medan min kompis (pb 47min på milen) glatt skuttade fram några meter framför mig. Blä för sådana människor, eller hur? :-)
2009-11-24


Hihi, ja det gäller att ta ut det där lilla extra som ofta behövs för att få ner tiderna :) Det är efter 8 km där det börjar ta emot på riktigt, det gillar man aldrig men man får hålla ut.
Mm, vissa bara flyger fram medan man verkligen kämpar på. Vissa väger också mindre än en själv och med deras nätta kropp blir det mycket lättare att springa fortare :)
2009-11-24


Ja, det är det där "lilla extra" som är så jobbigt. Men nu ska jag börja göra lyktstolpsintervaller 1 gång/vecka - det tror jag ska hjälpa.
2009-11-24


Usch ja, det är det lilla extra som får benen att värka :) Intervaller är riktigt bra och effektivt. Tycker jag helt klart du ska prova,
2009-11-24


Får benen att värka? Nej, jag blir bara arg coh gråtfärdig :-) Och tror att jag ska dö ungefär.

Det är svårt att beskriva vad det är som egentligen är obehagligt med att bli trött. Att t.ex. träna biceps och få mjölksyra är en sak, men vad är det egentligen som händer när man blir trött när man springer? Det känns liksom obehagligt överallt. :-)
2009-11-24


Benen värker när man springer på maxfart en hel mil när man borde tagit det lite lugnare ;) Det känns som om man ska dö. Det är en fruktansvärd känsla ... det är väl att kroppen får pumpa ut så mycket syre att det blir mjölksyra tillslut ... och det är ruskigt jobbigt.
2009-11-24Skicka en kommentar på träningspasset: