En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.


X-Axel:   Tid   Sträcka     
Utjämning:      Av  

Kommentarer på det här träningspasset:


Men vad tråkigt. Racetimer gav dig ett resultat så blev lite förvånad när jag läser detta. Hoppas låret blir bra snart!
2018-08-18


Tråkigt. Men självklart blir det bättre och planen att ta hjälp är rätt!
Ge inte upp!
2018-08-21


Ja, jättetråkigt. :-( Men det hade ju kunnat vara en tävling som betydde mer för mig eller som jag rest iväg för att springa. Så på så sätt var det bra.

Ja, så sjukt att jag fick exakt samma tid som Åsa. :-) Racetimer vet ju liksom inte att vi känner varandra ...

Ja, nu ska jag göra något åt framsida lår samt även knä. Fysioterapeut på tisdag.
2018-08-21


Jag håller tummarna för att det snart ska ge med sig och bli bra! Och att du får roligare tävlingsupplevelser, framöver!

Jag hamnade också där, nu, med en kropp som har blivit överansträngd och slagit bakut, efter en blandad kompott med litet väl ivrig sommarträning. I mitt fall så verkar det som att det där CX-passet triggade igång ett ordentigt triggerpunktshelvete, men det verkar som att det har lugnat ner sig, och imorgon så ska jag till fysioterapeuten.

Det är inte alltid så lätt att hitta den rätta mixen & dosen & balansen av träning och vila. Ordet "hållbar" är ju väldigt välanvänt i många andra sammanhang. Så jag tror att jag ska försöka sträva efter... hållbar träning. För om man skadar sig alltför illa, så kan man ju inte alls göra de där roliga sakerna, som man så gärna vill. Som att springa, till exempel...
2018-08-21


Tack PA! :-)

Trist att du också har besvär. Vad sa fysion? Hoppas du hittar en bra väg.

Nej, det kan vara svårt att hitta rätt balans, särskilt när det är mycket man vill. Skadefri träning är A och O, men inte alltid så lätt åstadkomma.
2018-08-25


Exakt! Tja, fysion sa allmänt lugnande saker, och han har hört av sig till mig på telefon, och kommer att ringa igen under veckan, för att höra hur det går för mig. Det är inte alldeles solklart vad det är för fel på mig, så att säga, Något slags... reaktion... Men en ordentligt intensiv och kraftig sådan.

Skadefri träning får bli grejen och det stora projektet under höstsäsongen! Hoppas att du också får hitta till ett flyt i träningen utan ont i kroppen.
2018-08-28Skicka en kommentar på träningspasset: