Marie-Louise Karlander

Triathlon - 2018-07-07 (lördag) 16:35:30

 Laponia Triathlon 67°N (2018)

 Visa tävlingens diskussion
 Visa fler tävlingsberättelser och resultat för det här loppet/tävlingen

Laponia Triathlon 67°N Tuffaste jag gjort Racerapport kommer. Plac 5
Sim 1:41.05 (laps, 29:34, 33:34, 37:56) T1 15:39, Cykel 7:17:11 (3;e bästa tid)T2 12:51, löpning 7:08:44 , långsammaste löptiden.

Simningen (15 + )första varvet kändes bra, starten på andra kändes bra, började få krampkänningar på slutet av andra varvet, tredje varvet simmade jag bara arm, vinkade till mig Sjöräddningen två ggr, kramp/värsta sendrag i höger vad, stretchade mot båt. (Ont än i skrivande stund. två dagar senare. Detta har hänt förut men endast i våtdräkt, har inget med att göra att det var kallt i vattnet).
T2 tjorvade väl på med kläderna en del, ingen snabb växling.Skulle skippat skoöverdrag, började precis regna så på med regnjackan, vilket var onödigt, det slutade igen bara efter några km.Skulle också kört utan benvärmare. Annars nöjd med Cyklingen, bra presterat, rejäl motvind 9 mil av 18. Rejäl stigning på första loop 8 km cykelklättring, vi hade det rätt tufft på cyklingen. Andra loop började i medvind och utför. Det gick ganska fort, förstod att det kommer bli pannbensprövande tillbaka. Jag tog 5 placeringar (kvinnor o män), två i motvind. Jag sa för mig själv att motvind är min styrka, nu råkade det luta uppför men inte tillräckligt för att ge lä, men splittiden visar att jag var hyfsat stark tillbaka, matade gel så fort hastigheten sjönk. Kom in som 3.a på T2 men då återstod den förskräckliga löpningen. har för lite långa träningspass och detta var inte vilken bana som helst. Upp på Dundret och ner, stig med stenar och rötter. Det blev långa gå pauser pga lutning, smalt och svårsprunget när man inte har pigga ben och då blir det så svårt komma igång med löpningen igen.
Tveksam om jag kommer göra detta lopp igen. då måste man koncentrera träningen mer på löpning och kära Vitberget.. Om det inte varit för Sjöräddningen hade jag inte kommit i mål. då hade det inte ens blivit cykel. Det är först idag jag ser split-tiderna men min känsla var rätt. Cyklingen är väl godkänd fast när jag såg tiden var jag inte så glad, brukar vara minst en timme snabbare.


Sträcka:
225,8 km
Hastighet:
13,61 km/h
Tempo:
04:25 min/km
Kommentarer på det här träningspasset:


Imponerande, får se om jag pallar att ta mig an detta lopp nån gång...
2018-07-10Skicka en kommentar på träningspasset: