Markus Andersson

Löpning - 2017-03-04 (lördag) 34 min

Vintercup 8, Saxnäs 4,5km. Bestämde mig för att delta (jogga runt) när jag upptäckt att bara ett fullföljt lopp skulle öka min (redan stora) chans att ta hem totalsegern denna säsong. Sen när knäet kändes ok igår kanske jag kunde pröva att springa fort, även om dagsformen lär vara ganska dålig. När Magnus Carlsson visade sig inte komma till start var totalsegern klar oavsett om jag sprang eller inte, men väl på plats skulle jag förstås göra det. Ett flertal ganska snabba dök upp, men kanske skulle jag kunna vinna trots halvdann dagsform?

Ingen drog på i någon jättefart i början, så då gasade jag lite, och då var det ingen som riktigt hakade på utan jag hamnade själv i täten och en klunga bildades strax bakom. Sprang så hela loppet, försökte hålla uppe farten så ingen skulle närma sig, och lyckades. Blev ordentligt trött & ansträngd mot slutet men kunde slå av lite på farten sista km när segern ändå var säkrad. Vann på 15:45 ~3:30/km med 7s bak till tvåan och sen ett flertal inom några sekunder. Inte så tokig fart ändå på denna terrängbana, en del på mjukt / knöligt gräs, blandat med grusväg, lite asfalt.

Kände av knäet andra halvan, ingen riktig smärta, men en nötande känsla på något sätt, och nu efteråt är det ont igen, tror / hoppas dock inte det är så allvarligt utan några dagars uppehåll och sen mjukstart?

Sträcka:
8 km
Hastighet:
14,12 km/h
Tempo:
04:15 min/km
Intensitet:
17

Kommentarer på det här träningspasset:


Grattis Markus till dagens vinst och totalsegern 💪🙌👏
2017-03-04


Tackar :)
2017-03-04Skicka en kommentar på träningspasset: