En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.


X-Axel:   Tid   Sträcka     
Utjämning:      Av  

Intervaller och varvtider

Tid Sträcka Tempo Hastighet Kommentar
00:14:28 3,05 km 04:45 min/km 12,65 km/h  

Kommentarer på det här träningspasset:


Häng med till Ulvön på värdsroligt löpläger i oktober. Kommer självklart inte göra dig snabb på en helg men kanske som en riktigt bra uppstart inför vintersäsongen och med en bra vinter i bagaget så blir ju sommaren snabb :) Plättlätt!
BTW så är det där med snabbhet en tolkningsfråga jag vet många som skulle vara överlyckliga för din 3000m tid , kämpa på!!
2014-06-23


Jaja, en bra början iaf! Man blir ju bra på det man tränar så det är bara att hålla i både farten & vaderna.
2014-06-23


Jag tycket det är snabbt, bravo! Tack för ordet.
2014-06-23


Det är snabbt först då IMB själv tycker det är snabbt eftersom det är IBM som bestämmer då det gäller IMB.

Kan f.ö. rekommendera 10 x 100 m @ max med en halv eller en minuts vila för att få upp farten. Skitkul pass men jag drog dessvärre upp en sträckning i hamstrings under ett sånt pass och slutade därför. Kan även rekommendera 400 m på tävling, skitkul!
2014-06-23


Jag har inte påstått något vad gäeller IMB:s åsikt om farten, jag talade om vad jag tycker. Jag tycker alltså det är snabbt och det är jag i min fulla rätt att tycka. Liksom IMB har rätt till sin åsikt och du till din.
2014-06-23


;)
2014-06-24


*AL kommer aldrig stryka medhårs*
2014-06-24


Så icke KS heller om det icke är vad mottagaren för stunden behöver. Gäller icke i detta fall vad jag vet.
2014-06-24


*Aldrig nånsin oavsett behovet om inte behovet överstiger ett väldigt högt värde*

Bra jobbat IMB men bra kan bli bättre! Rekommenderar fortfarande såna där jättekorta sprintintervaller - Skitkul om man håller för dem. Kan ha att göra med uppvärmning och sånt också?
2014-06-24


Om man går sönder alltså. Uppvärmningen alltså.
2014-06-24


Svaret på era kommentarer kommer att bli en roman misstänker jag.

Jag ska faktiskt på ett löparläger i juli. Men om inte det förvandlar mig till en löpare i världsklass ska jag absolut överväga Ulvön. Tack, Mona! Jag ska definitivt kämpa på. :-)

Jo, ”snabb” är ett relativt begrepp såklart. I just det här specifika fallet är snabb = snabbare än 13:51 och gärna snabbare (gärna mycket snabbare) än 13:45. 14:28 är förfärligt i det här sammanhanget.

Jag behöver definitivt inte strykas medhårs. Tvärtom faktiskt. ”Bra” kan säkert bli mycket bättre hoppas jag.

Nu vill jag inte på något sätt påstå att jag ligger på gränsen när det gäller träning, men det är dock en fin balansgång mellan snabba intervaller och skaderisk. Och det som känns så positivt just nu är att jag inte har det minsta ont i vaderna utan faktiskt kan springa rätt mycket. Det känns oändligt bra. Och det är inget jag vill sabba. Så snabba intervaller absolut. Men ” Skitkul om man håller för dem.” känns väldigt centralt.

Det här var dock nyheter för mig: ” Det är snabbt först då IMB själv tycker det är snabbt eftersom det är IBM som bestämmer då det gäller IMB.” Det har jag faktiskt inte vetat om. ;)
2014-06-24


Din sjukdomsperiod etc, med allt vad det innebär, anser jag borde vägas in vid bedömningen av din prestation. Men det kanske du gjort. Eller såklart, för du är klok. :-)

Ja hur känns det när IBM bestämmer? ;-)
2014-06-25


IBM? Haha ja, det är en historia för sig. Förvånad att AL kände till det. Varje söndag får jag ett sms med kommande veckas schema - detaljerat träningsprogram, förslag på kläder, matsedel med inköpslista, inplanerade sociala evenemang etc. Funkar klockrent!

Absolut, Kristina. Du är också klok. :-) Den här vintern har ju inte varit bästa uppladdningen förstås.
2014-06-25


Låter riktigt bra. IBM?
2014-06-25Skicka en kommentar på träningspasset: