Markus Andersson

Löpning - 2014-05-03 (lördag) 29 min

Smålands DM i terräng, Nässjö. Liksom tidigare dagar lite känning i halsen, dock inget "ont" och inte heller besvärande fullt andfådd på uppvärmningen, så då visste jag att det går att delta, men risken återstod att det ev. skulle bli sämre efteråt av 4km fullt flås. Valde att ta den risken och några timmar efteråt märker jag ännu inte av någon försämring.

Måttliga ambitioner i och med mycket begränsad löpträning i benen, så jag valde defensivt att ställa mig på andra raden istället för normalt första, men bakom Ken & David Fridell som jag trodde skulle öppna ganska snabbt. Det gjorde de dock inte alls så jag fastnade alldeles för långt bak i fältet första 2-300m, sen fanns lite omkörningsmöjligheter och massor av placeringar plockades på det första kuperade & knixiga 1km-varvet (3:41) och ganska många även på andra (3:35) inkl. flera klubbkompisar som jag kunnat få pisk av idag om det gått dåligt. Sen började jag bli trött och passerade på tredje (3:40) bara någon/några enstaka som tröttnade ännu mer, mest sprang jämnt med omkringliggande löpare, och något liknande på fjärde (3:42). I genomsnitt kan tilläggas, jag är långsammare uppför och snabbare utför.

Summerat 18e på 14:38, 3:39/km. Inte direkt dåligt, som utfallet kunnat bli, banan är ganska långsam, och ihop med att halsen verkar pallat detta är jag riktigt nöjd med dagen.

Sträcka:
7 km
Hastighet:
14,48 km/h
Tempo:
04:09 min/km
Intensitet:
17

Skicka en kommentar på träningspasset: