En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.


X-Axel:   Tid   Sträcka     
Utjämning:      Av  

Intervaller och varvtider

Tid Sträcka Tempo Hastighet Kommentar
02:15:56 18,95 km 07:10 min/km 8,36 km/h  

Kommentarer på det här träningspasset:


För vissa innebär de långa lugna passen njutningen med själva löpningen. Det är bara att bejaka det. Gött att du är på gång igen!
2013-06-30


Ja, det är gött indeed. För mig är nog variationen största njutningen - att det finns så många olika sorters pass. Men de där långa, lugna passen är ju förstås njutning på ett annat sätt än (mer eller mindre) plågsamma intervaller.
2013-06-30


Kanon Ingmari - Kanon!!!!
Inga björnar ??
2013-06-30


Oj, långt! Bra jobbat!
2013-06-30


Härligt!
Jag gillar också de där långa, lugna passen när man hittar det tempo där det känns som att man kan fortsätta nästan hur långt som helst! :-)
2013-06-30


Tack ska ni ha. :-)

Jag tänkte faktiskt på nallebjörnar en stund där...

Ja, det är verkligen skönt att springa långt och lugnt ibland.
2013-06-30


Oj vilket bra pass, Snyggt! Jag känner igen det där med tankar på björnar. Jag brukar sjunga en trudelutt högt och ljudligt och det måste funka för jag har då aldrig sett någon nalle.
2013-06-30


Matilda, jag minns när du och jag och Cicci sprang vid Yttertavle och du tyckte det var så skönt att ha sällskap ifall det skulle komma en björn. Jag hade aldrig oroat mig över björnar innan dess men då började jag fundera på hur jag skulle kunna rädda livet på dig ifall vi blev anfallna. Då blev jag nervös.
2013-07-01


Helt rätt MM om du frågar mig. Om man inte springer tyst som en indian så lär björnen, björnhonan med ungar, m.m. vara kilometervis bort innan man ens märkt att det fanns björn.

De allra flesta björnattacker skerg då en jägares drivande hund retar upp en björn som då börjar jaga hunden. Den rädda hunden springer tillbaka till husse som tvingas skjuta björnen i så kallat 'självförsvar'. Jägaren hade lika gärna kunnat hojta till eller skjuta ett varningsskott i luften, men av någon anledning brukar jägare föredra att mörda den störda, provocerade men helt oskyldiga björnen.

Har själv varit ute på fjället och sett helt färska björnspår. Visst blir man nervös men det enda rätta är ändå att lita till statistiken.

Obeväpnade människor som inte konfronterar vilda djur blir inte attackerade av varken björnar, vargar, järvar eller lodjur. Men akta er för mördare, rånare och våldtäktsmän!
2013-07-01


Vi kanske ska förklara detta prat om nallebjörnar för en eventuellt ovetande AL som kanske inte är så inläst på västerbottniska lokalnyheter. Normalt utgör björnar ett mycket litet problem på löprundor här i trakten, men förra veckan rapporterade VK att en löpare (det vet man ju hur såna är) hade siktat en björn i Gammliaskogen. (Den skogen ligger inne i stan, omringad av bebyggelse.) Så det skämtades en del om att köra snabba intervaller i Gammlia förra veckan. Därav alltså dessa björnreferenser. Mig veterligen har ingen annan än denne löpare sett en eventuell björn.
2013-07-01


Oki ;)

& för nåt år sen våldtäktsmannen. Ni lever farligt däruppe ;)
2013-07-01Skicka en kommentar på träningspasset: