En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.


X-Axel:   Tid   Sträcka     
Utjämning:      Av  

Kommentarer på det här träningspasset:


Jag tycker du ska vara nöjd! Och precis sådär som du beskriver brukar jag tänka: dröm, realistiskt utifrån senaste veckornas träning, och godkänt/skramgräns. Funkar för det mesta och det ger både en pepp såväl som ett visst mått av nöjdhet trots att man inte alltid når upp till sina mål:) Nästa gång fixar du!
2012-05-24


Ja men det var då HIMLA LÅÅÅNGT från målet -:) Nu vill vi höra hur du graderar dröm- reslaistiskt- och skamgränsmål i förhållande till dina uppnådda 24:10??? Jag tycker att det var att springa onödigt fort. Du visar ingen hänsyn alls till dina träningskamrater -:)
2012-05-24


Missade målet med 11 sekunder vilken skam! :) Du börjar dock bli ruggigt pricksäker på hur snabbt du ska springa. Man kan dock inte vila sig i form till alla lopp, då blir det ju aldrig någon träning.
2012-05-24


Jag tycker du var jätteduktig. Tänk, 4:50-tempo. Du har milen på sub 50 som i en liten ask! Grattis!
2012-05-24


Bra sprunget!! :-)
2012-05-25


Bra jobbat och det var ganska varmt igår också! Förresten "bra jobbat!" ropade jag nog hundratalet gånger igår.. :-)
2012-05-25


Emmelie Therese: Jag är faktiskt mkt nöjdare idag. Var bara lite irriterad över att hela loppet kändes så jobbigt. Ja, jag tror det är en bra idé med olika mål.

Harald: Ja, det är skämmigt att missa målet. Och jag lovar att vara hänsynsfullare mot mina träningskamrater i fortsättningen.

Jonas: Som sagt var: Skämmigt med 11 sekunder – jag vet. Nej, det går faktiskt inte att vila sig i form hela tiden när det är så många roliga lopp. Man får prioritera helt enkelt.

Matilda: Tack! Jag hoppas verkligen det.

Evelina: Tack. :-)

Jörgen: Tack. Bra ropat!. Jag hörde dig faktiskt där i trötthetens dimma. :-)
2012-05-25Skicka en kommentar på träningspasset: