Per Månsson

Löpning - Terräng - 2010-10-31 (söndag) 00:54:16

 Yddingeloppet (2010)

 Visa tävlingens diskussion
 Visa fler tävlingsberättelser och resultat för det här loppet/tävlingen

Varm skön stilla höstdag. Ingen sol, men perfekt i övrigt. Alla 100 nyanser av gult o brunt i skogen. Lycka att få uppleva detta tills med tävlingsingredienserna.
Kom in i skönt maxtempo, rullade på bra. Hade de förväntade kompisarna runt om mig. Bosse stack dock iväg, och blev för svår idag.
Höll inte riktigt distansen ut, grunden börjar vackla nu. Men schysst tid imål. Tog några skapler, fick ge bort några ocå tyvärr. Sånt är tävlingslivet.
Detta var sista M50-loppet på himmaplan. Nu slipper jag grymgänget! Har varit lång och ganska givande säsong.


Sträcka:
12 km
Hastighet:
13,27 km/h
Tempo:
04:31 min/km

Kommentarer på det här träningspasset:


Grattis till loppet! Jag förstår att löven ryker när ni ångar på i skogen och att det är tufft från start till mål! Åtminstone en "gubbe" tar du med dig till nästa säsong och åldersklass hmmm!
2010-10-31


Nu lämnar du den prestigefyllda M50-klassen och går över i den (inte lika?) prestigefyllda M55. Grattis till en fin tävling och grattis till ett skadefritt tävlingsår! Bara det....
2010-10-31


Härligt jobbat, Per! Läste att du fick tampas med Martin ända in på upploppet, det är kul med när det blir sådan konkurrens inom klasserna. Var det alltså sista loppet i din klass här i Skåne? Då kan du se fram emot att bli yngst i klassen igen, nästa år. :)
2010-10-31


Majvi - Tackar! Inte ett löv ligger still när två "ånglok" passerar (ett i a f :-)) Gläds åt att fortsätta tampas med din "gubbe".
Anna D - ja, härlig att den målsättning infriades. Har ju varit si o så med de senaste åren. Känner inspiration att bli M55:a, men oså lite trist att bli medveten om att åren går.
Ove - Tack! Japp, stämmer. Martin har 2-0 nu, men jag är närmare honom än förrut.
2010-10-31


Väl sprunget idag, jag hade återigen inget att sätta emot när du och Martin gick loss efter ett par km.
2010-10-31


Härligt sprunget idag! Ett skadefritt tävlingsår är inte illa. Inte alla förunnat :-)... Ta med dig allt positivt från den här säsongen, lägg en ny fin grund inför nästa år, då du kommer att sprida skräck i M55! :-)
2010-10-31


VA? Ska du börja tävla i M55? Inte kunde jag tro att du var en dag över 50 ;). Nej men det kommer säkert bli dödskul med ny klass.. gud man längtar nästan efter att bli veteran verkar ju vara så himla mkt latjolajbans! Det var en bra tid, det gjorde du bra. Man såg redan i torsdags att du var på g!!!
2010-10-31


Tiger - tackar!
Helena - Lovar! Martin, Bosse, jag och några till kommer säkert att grilla varandra rätt duktigt, hi hi
Vanja - Tack va snäll du e. Ja, jag har fått dispans (hi hi) att gå upp en klass redan nu. Jo, de e latjo med 5-års klasserna, men ta de lugnt, och ha kul i seniorklassen massor av år inu.
2010-10-31


Det (enda?) roliga med att bli gammal är att man får springa veteranklass i veterancupen...! Det ÄR skitkul!
2010-11-01Skicka en kommentar på träningspasset: