Per Månsson

Löpning - Snabbdistans - 2010-10-17 (söndag) 00:39:30

 Eslövsloppet (2010)

 Visa tävlingens diskussion
 Visa fler tävlingsberättelser och resultat för det här loppet/tävlingen

Eslövsloppet. Natten hade frost, morgonen var kylig, men sedan vindstilla och en helt underbar höstdag, med 5-8 plusgrader. Riktigt kyligt inne i skogen, solen låg lågt och bländade, bidrog kanske till lite extra försiktighet.
Inte riktigt samma höga tempo som förra veckan, men jag höll kontroll på mina kompisar Eric och Bosse. Vi bildade en bra trio, där Eric drog mest, Bosse hängde på, och jag avvaktade. Lärdom av förra veckan.
Boose är känd för sin spurt, så här gällde det att skaffa lucka om jag skulle va först.
Efter 5km drog Eric o jag tills och sedan fick jag tydligen lite extra krafter, för det rullade på bra där.
Nådde mål med god fart, men totaltiden, ok då! Väldigt nöjd med upplägget i loppet, men snart lämnar jag grym-klassen M50, och de med blandade känslor.
Minnet är dock det underbara höstvädret, tänk att Skåne kan vara så vindstillaoch så vackert. Stanna tiden! Jag vill stå still nu!

Sträcka:
9 km
Hastighet:
13,67 km/h
Tempo:
04:23 min/km

Kommentarer på det här träningspasset:


Ånä, det är bättre art du fortsätter springa nu när det går så bra än att du står still. Bra sprunget idag, det gäller art orka hela vägen och det gjorde du.
2010-10-17


Det gäller att njuta av nuet! Idag var en vacker dag, och med lite tur kommer det fler sådana framöver. Bra gjort att följa planen. Tiden är inte alltid viktigast, och idag var en av de dagarna iaf för min del.
2010-10-17


Tack Tiger o Helena! Ni e schyssta!
2010-10-17Skicka en kommentar på träningspasset: