Mikael Persson

Löpning - 2010-10-02 (lördag) 00:48:15

 John Brobergs Minne 2010 (2010)

 Visa tävlingens diskussion
 Visa fler tävlingsberättelser och resultat för det här loppet/tävlingen

Årets 29:e tävling. John Brobergs Minne i Tierp för första gången. Hade ingen aning om vad det skulle vara för underlag men ett lopp är ett lopp och dessutom så nära så det var bara att åka dit! Åkte dit med Caroline som tävlar för Högbo. Konstigt att inte fler från triathlon eller löparklubben var med. Vi var bara 4 som sprang för Hemlingby LK. Det visade sig vara två varv på ett småkuperat elljusspår. På uppvärmningsvarvet kändes det inte som att det var så farligt men i tävlingsfart var det riktigt jobbigt för det kom backar hela jävla tiden kändes det som. Kände mig återhämtad efter Lidingöloppet men hårdkörningen på 5:an i torsdags kändes i vaderna och framsidan av låret började göra ont på sluten. Kanske ändå är lite sviter efter Lidingö? Försökte hålla igen på första varvet med det var inte lätt, speciellt inte när en liten kille på kanske 8 år och en kille i mysbyxor sprang om i början. Mysbyxorkillen tog jag sen men lillkillen såg jag inte röken av nåt mer. 5 och 10 km-löparna startade samtidigt så man visste inte vilka som sprang vad. Fältet spred ut sig och jag tryckte på ganska bra, ändå kom det en tjej med hörlurar och sprang om. Hon såg inte ut att vara nån jättevan löpare så det är verkligen i gärdsgårdsserien man är och harvar. Kunde i alla fall hålla ryggen på henne och vid 7 km började hon få jobbigt och jag sprang om eftersom jag min vana trogen håller samma tempo loppen ignom. Hade en rygg långt fram också men honom närmade jag mig inte. Däremot passerade jag massa folk som gick 5 km-rundan och hejade på dem lite och fick hejningar tillbaks. Andra varvet kändes också behagligare då jag kom in i ett som det kändes bra tempo. Blev sen riktigt besviken på tiden som jag gissar var strax över 48 minuter. Under 47 borde jag klarat men det var i och för sig en jobbig bana. Kom som vanligt sist i tävlingsklassen men fick pris i alla fall :-) Nån träprydnadsgrej. Pratade sen med trevliga löpare och det är alltid kul! Eftersnacket är nog det bästa med att var med på tävlingar. Nästa helg blir det tävlingsfritt, känns konstigt.

Sträcka:
10 km
Hastighet:
12,44 km/h
Tempo:
04:50 min/km

Kommentarer på det här träningspasset:


Kul att "se" sej själv från någon annans ögon, det är jag som är tjejen med hörlurarna. Och vi verkar harva på rätt så jämnt, jag sprang LL på 2.52.37 (2 s!) veckan innan.
Killen i mysbyxorna i Tierp vet jag inget om, men lill-killen var egentligen tio år och gick i mål på 5km under 25 minuter. Tufft.
Lisa
2010-10-11


Jaha hejhej:-) Helt otroligt att vi dessutom var så jämna på LL! Springer du många lopp?
Micke
2010-10-13Skicka en kommentar på träningspasset: