Mattias K (ej aktiv här längre)

Cykling - Mountainbike - 2010-09-18 (lördag) 02:52:37

 Hammarby Hill XC (2010)

 Visa tävlingens diskussion
 Visa fler tävlingsberättelser och resultat för det här loppet/tävlingen

Hammarby Hill XC - Vilket jäkla väder! Fegade ur inför start och klassade om mig till 2 varv istället för 3. Delvis pga min provkörning tidigare och pga av väderutsikterna. Ett bra beslut.

Banan var mycket tung och blöt redan från början och värre skulle det bli. Tycker nog att min skogscykling under första varvet gick bättre än under provturen. Men det är bara att inse - jag har inte tekniken. Det var som vanligt, på stigar, grusväg, gräspartier, uppför och nerför köra jag om många. Men när rötterna, stenarna och lerhålen dyker upp så är jag körd. Inte så jobbigt fysiskt idag, men mentalt tungt. Dels beroende på min brist på teknik och allt vatten. Gick/sprang en hel del på de tuffa partierna.

Tappade fokus på skogscyklingen under andra varvet och gjorde 3 rejäla vurpor varav 2 snygga "over-the-bar". Dock inte mer skada än några blåmärken och en törn för självkänslan.

Garmin-importen är delvis korrupt eftersom enheten pausades vid en vurpa och jag upptäckte inte förrän ett tag senare att den var av. Har korrigerat tid och sträcka med officiella siffror.

Slutsats: Lite halvkul var det trots allt. Men jag måste träna mer teknik innan jag ger mig på något sådant här igen.

Sträcka:
38 km
Hastighet:
13,21 km/h
Tempo:
04:33 min/km
Maxpuls:
169 slag/min
Snittpuls:
152 slag/min
Kaloriförbrukning:
1743 kcal
Intensitet:
15

X-Axel:   Tid   Sträcka     
Utjämning:      Av  

Utrustning

NamnFörbrukad sträckaFörbrukad tid
Scott Scale 50 928,26 km47 h 42 min

Skicka en kommentar på träningspasset: