En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Motto: Motto saknas

Om mig: Älskar att träna varierat och tycker om att värna om kroppens hälsa även när det gäller mat. Försöker uppnå en 100% ekologisk kosthållning med så mycket som möjligt lagat från grunden. Har haft en bakperiod där jag bakat i princip varje helg, surdegsbröd i olika former.
Det enda jag har svårt med när det gäller hälsa är att få tillräckligt med sömn, det finns så mycket som jag klämmer in att göra under dygnets timmar.

Jag har regelbundet under mitt liv sysslat/sysslar med följande sporter:
Basket, innebandy, fotboll, karate, spinning, aerobics, styrketräning, sportklättring, dansa bugg och buggmix, ridning, body pump, core, core på boll, poweryoga, löpning, Nordic walking (är utbildad INWA-instruktör), 3D-träning men även på fritiden gillat att dansa afrodans, simma, åka skridskor, åka slalom och längdskidåkning mm. Poweryoga ger en inre och yttre balans i kombination med styrka och det är extra välbehövligt när det är mycket att göra. Våren 2012 införskaffadade jag en Nishiki Carbon Racer, som är ombyggd soch i maj 2013 en custom made Merida carbon MTB som helt klart är favoriten.

Som avkoppling har jag skjutit allt från luftgevär, när jag började min skyttekarriär 9 år gammal, till pistolskytte kaliber 22. Älskar att läsa men det blir mest under semestrarna.

Har två barn som är lika intresserade av att röra på sig. Sonen tävlingssimmar och tränar sex till sju dagar i veckan och älskar att utmana sambon och svågern i löpning med gott resultat. Han tycker även om att åka skidor både utför och på längden. Förutom idrotten så har han spelat trummor och flygel. Jag försöker spela trummor jag med men inte med lika gott resultat som sonen dock. Sambon är den som spelar flygel här hemma med sonen.
Dottern tävlingssimmar hon också och tränar tre dagar i veckan, hon dansar en dag i veckan och rider end ag i veckan. Hon gillar att åka skridskor och inlines, kanske en blivande ringettspelare. Hon gillar även att åka skidor på längden och utför.
Sambon tränar och tävlar i löpning med mycket gott resultat för att ha börjat vid 39-års ålder. Han slår en hel del elitlöpare på tävlingarna. Han springer mest halvaratonlopp men har också sprungit en del maratonlopp.

Medlem i FunBeat sedan: 2006-09-03