En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Motto: De som går i andras fotspår kommer aldrig först!

Om mig: Till min glädje blev jag utvald av Runner's World i samarbete med Powerade till minutmaning.se om att göra Tjejklassikern under 2013 och kommer därför bli tränad med personlig coaching i samtliga grenar av Erik Wickström (längdskidor), Mattias Lundqvist (cykling), Mikael Rosén (simning) och Charlotte Karlsson (löpning).

Jag kommer att blogga om min träning här på Funbeat under hela året. Med min utmaning har jag som mål att se hur långt jag kan gå i samtliga lopp och testa mina gränser. Detta kommer ge mig en spännande resa, både personligt utvecklande och en oerhört stor upplevelse.

Besök även min blogg som till stor del handlar om smoothies men även andra hälsotips :) Jag försöker uppdatera den så ofta jag hinner!

www.smoothies.dinstudio.se

Jag gillar mycket varierad träning som stärker och kompletterar varandra! Jag fascineras av kroppen och hur den reagerar på olika sätt beroende på hur man behandlar den. Lopp av olika slag är sjukt roligt! Jag har en hel del mål, både på kort och lång sikt.

Lopp som jag har i kikaren är bland annat:
-Tjejklassikern
-Stockholm Marathon
-Göteborgsvarvet (såklart)
-Kustjagaren
-Kalmar mini triathlon
-Svensk kassiker
...och jag är säker på att det kommer bli fler lopp däremellan!

Jag har för första gången gått med i en löparklubb, Team Blekinge. Detta tror jag kommer hjälpa mig i min personliga utveckling och inte minst väldigt kul!!

Medlem i FunBeat sedan: 2011-12-28