MySkistar

Koppla ihop dina alpina åkning med FunBeat!



Vad är MySkistar?
Myskistar är ett sätt att på ett enkelt sätt registrera dina åk i Skistars anläggningar och dela och tävla om pins med kompisar. Genom att koppla ihop ditt My SkiStar-konto med FunBeat kan du hålla koll på din träning och automatiskt få dina åk i Skistars anläggningar registrerade som träningspass. Du kan också få tillgodogöra dig träning på FunBeat för att få pins och poäng på MySkistar.

Vad är FunBeat?
FunBeat är social träningsdagbok med över 230.000 medlemmar i Sverige där du kan registrera och dela din träning med vänner via vår app och sajt, följa upp din träningsutveckling, skapa utmaningar, ta del av andras träningsprogram, diskutera träning i forum och vara med i grupper.

Hur gör jag för att koppla ihop FunBeat och Myskistar?
Allt som krävs är att du har ett Myskistarkonto när du åker i Skistars anläggningar och ett FunBeat konto!

1 - Om du redan är FunBeat-medlem och vill koppla ihop ditt konto med MySkistar klickar du här
2 - Om du inte är FunBeat-medlem så registrerar du ett FunBeat konto här på en minut - eller via ditt facebook konto här

Träningsprogram
När du kopplar ihop My SkiStar med FunBeat får du ta del av två unika träningsprogram för skidåkning, skapade av forna landslagsåkaren och personliga tränaren Janette Hargin. För genomförd träning får du pins och belöningar automatiskt på MySkistar!

 Alpin träning 15 minuter
 Alpin allround

När du genomfört stegen så kopplas My SkiStar och FunBeat ihop och din utförsåkning som sker i Skistars anläggningar läggs in som träning på ditt FunBeat-konto utan att du behöver göra någonting!

Läs mer om My SkiStar här!

Det är bara att sätta igång!

Om gruppen

939 medlemmar
6 diskussioner



Gruppadministratörer

Fotografi