Min utmaning

Välkommen till Min Utmaning där Powerade, tillsammans med Runner’s World och FunBeat, bjuder på träningsinspiration i alla dess former under hela 2013. Det enda som krävs är att du går med i den här gruppen och är beredd på att utmana dig själv tillsammans med oss.

När du går med i vår grupp bjuder vi bland annat på träningsprogram, tips och coaching direkt i ditt Funbeat-flöde för bland annat Klassikergrenarna längdskidor, cykling, simning, löpning samt styrketräning i form av crossfit.

Pristävlingar varje vecka

Varje vecka kommer du som deltagare i Min Utmaning ha möjlighet att vinna fina priser. Allt som krävs är att du tränar mer än 100 min i veckan och registrerar det här på Funbeat för att automatiskt ha chansen att bli utsedda till ”Veckans Utmanare” av vår jury.

Naturligtvis kommer vi även lotta ut startplatser, träningsutrustning och andra fina priser med jämna mellanrum så missa inte chansen att få betalt för all din hårda träning.

Följ våra utmanare och få personlig träningsinspiration

Just nu tränar våra utmanare, med Powerades coachers hjälp, som bäst för att klara En Svensk Klassiker eller crossfit-utmaningar.

Följ deras utveckling och låt dig inspireras i din egen träning.
Och passa på att ställa träningsfrågor direkt till Powerades personlig coacher här på Funbeat.

Så missa inte chansen att hänga med oss på Min Utmaning för ett inspirerande träningsår 2013.

Powerade, Runner’s World och FunBeat

Gå med i gruppen här

För att gå med i gruppen måste du logga in.

Har du redan konto?


Gå till inloggningssidan

Saknar du konto i FunBeat?


Registrera gratis konto    Skapa konto via Facebook