Klättring

Inomhusväggar i Stockholm?

Hej, Söker inomhus väg i Stockholm fr att ta med en barngrupp och prova på. Behöver inte vara stor och får gärna vara billigt. Nära Lidingö är ett plus. Några tips? Finns det någon sammanställning av inomhusväggar?
/Patrik
 

2008-03-25 23:28
De som finns tillgängliga är:

Klättercentret: http://www.klattercentret.se

Karbin: http://www.karbin.com

Klätterverket: http://www.klatterverket.se

Salveo: http://www.salveogym.se


Jag kan väl rekommendera Klättercentret i första hand. Vet inte vad de har för priser på barngrupper, men vet att de brukar köra en hel del stora grupper iaf. Borde vara det som ligger närmast Lidingö också.

Salveo är dyrast i stan, har inte varit där, vet inte hur de har det med barnkurser.
 

2008-03-26 00:29
Salveo har förmodligen störst kapacitet att ta emot barngrupper, de arrangerar barnkalas på begäran. De håller barngrupper varje onsdag - det brukar vara gott om knoddar på väggarna då Smiley  

2008-03-26 00:48
Jag har sett barnkalas även på karbin, men jag vet inte på vilken nivå det var organiserat.
Både klättercentret och klätterverket har en massa klätterskolor för barn, så det är vanligt med småttingar på väggarna där.
Bäst är, om man har möjlighet, att åka runt och titta på lokalerna först. Det skiljer en hel del på ljudnivå, utrymme och även attityd hos personalen.
 

2008-03-26 08:27
Bouldering Stockholm är ett nyöppnat klättercenter, de har endast fokus på bouldering. Sedan har Klättercentret i Akalla och Solna öppnat, båda är väldigt fina anläggningar!

https://utmärkt.se/kategori/klattring-stockholm/
 

2019-01-28 14:50