Löpning - Lopp och tävlingar

Upplagd av


2019-06-12 15:59

Uppsala Yogarun (2019)

OBS! Den här tävlingen har passerat. Titta efter nästa års tävling istället.
Tävlingens datum: 2019-09-21
Plats: Sverige - Uppland
Sträcka: 5 km
Typ av träning: Löpning

En förmiddag i slutet av September med det bästa av två världar yoga och löpning. Det första yoga- och löpeventet i Uppsala. Eventet annordnas för att främja hälsan och skapa en regelbundenhet i träningen för dem som följer med på resan. Med regelbunden yogapraktik och löpning ökar vi bland annat vår styrka, smidighet och kondition.

Vi skapar en enighet med att tillsammans göra 108 solhälsningar för att sedan tillsammans ge oss ut i stigarna mot Gamla Uppsala och slutligen rama in dagen med lugn yoga för löpare.

De 108 solhälsningarna delas upp i nio block med 12 solhälsningar i varje. Efter varje block med 12 solhälsningar tar vi en paus genom att stanna fem andetag i nedåtgående hund som under en vanlig solhälsning. Under de 108 solhälsningarna blir det 8 sådana pauser. Serien av 108 kommer att ledas till musik. Träningskalender här http://www.uppsalayogarun.se/kom-igang/108-solhalsningar/

Löpningen har gemensam start och börjar från Röbo utomhusgym. Välj att springa en eller två rundor av 5km banan. Vi håller till vänster i slingan hela vägen ut tills vi rundar alla högar och springer längs med fälten hela vägen tillbaka. Efter löpningen tar vi oss tillbaka till parken bakom Hot Yoga Uppsala och avslutar med yoga för löpare, en kort klass med fokus på ben, IT band och höfter.

I samarbete med https://www.yogateket.com/ och https://www.uppsalahotyoga.se/webbutik/erbjudande/uppsala-yogarun-2019/


Logga in för att lägga till tävlingen i din kalender.

1 har tävlingen i sin kalender:

Logga in för att se namnen

Tävlingsberättelser och resultat

Visa tävlingsrapporterna för det här loppet.