Skador och besvär

Luftrörskatarr??

För att göra en lång historia rätt så lång så började det i februari 2018 efter en förkylning, jag kände av något i mina andningsvägar men sprang lite och åkte ett skidlopp trots detta. (Ska väll tillägga att det inte kändes så mycket men som en liten retning och det blev inte sämre efter att jag tränat) Under skidloppet märkte jag att min puls var väldigt hög 15 - 20 slag över vad den borde dock utan att känna mig så trött som jag skulle ha varit med den pulsen i friskt tillstånd.

Var under våren till läkare vid 2 tillfällen, dom trodde det var en segdragen infektion, och fick Pulmicort och Oxis men det hjälpte föga, prov sprang vid några tillfällen under sommaren och hösten utan förändring men rätt vad det var i mitten av Oktober var allt som vanligt. Fick ett EKG över en helg och sprang backintervaller m.m men allt var som det skulle.
Så jag sprang och åkte skidor till årsskiftet då jag blev förkyld och fick lite feber. Väntade 4 feberfria dagar innan jag for ut å sprang men då var pulsen åter hög.

Nu har den varit så sedan i Januari och jag börjar bli jävligt less, läkarna säger att det bara är att vänta ut och träna lite lätt.

Jag har nu börjat jogga lite försiktigt med koll på pulsen och går om den drar iväg men det är inte så kul.
I vardagen känner jag mig frisk och kry men jag vill bli TRÄNINGSFRISK

Är det någon här inne som varit med om något liknande eller har några tips som kan hjälpa mig i rätt riktning?? ?


 

2019-05-21 20:20