Löpning - Lopp och tävlingar

Upplagd av


2019-03-01 13:47

Semesterhalvmaran 21km (2019)

OBS! Den här tävlingen har passerat. Titta efter nästa års tävling istället.
Tävlingens datum: 2019-07-13
Plats: Sverige - Närke
Sträcka: Halvmarathon
Typ av träning: Löpning

External image

Lördagen den 13 juli 2019 kl 18:00 arrangerar LK Gränslöst 9:e upplagan av Semesterhalvmaran 21km, ett lopp som bjuder på riktigt vacker löpning bland böljande sädesfält på Närkeslätten utanför Örebro. Start och mål vid Torps herrgård ca 10 km utanför Kumla.

Samtidigt som Semesterhalvmaran 21km arrangeras också Sommarmilen 10km samt knatteloppet Solruset. Mer info om loppet finns här nedan samt på vår hemsida www.lkgranslost.se/tavlingar

Varmt välkommen!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
INFORMATION OM SEMESTERHALVMARAN 21KM
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Klasser: Tävlingsklasser M, M40, K, K40 samt motionsklass M och K. Tävlingsklasserna ingår även i Team Sportia Långloppscup 2019.

Startavgift: 200 kr fram till 11 juli. Därefter efteranmälan på plats till priset av 250 kr.

Efteranmälan: I start- och målområdet på tävlingsdagen fram till 60 minuter före start.

Start och mål: Start- och målplats är Torps Herrgård, belägen mellan Kumla och Fjugesta. För att hitta dit se kartan på hemsidan.

Banan: En tvåvarvsbana som mäter 21097,5 meter och är kontrollmätt av legitimerad banmätare Bertil Sundin juni 2014. Längs banan kommer det att finnas fem vätskestationer där det kommer att serveras vatten och sportdryck. Vid vätskestationerna kommer det även finnas svampar i kallvatten att fräscha upp sig med. Efter ca 13,5 km finns kallvattendusch att springa igenom, skönt om det är varmt väder. För mer info v.g. se banskissen på hemsidan.

Tider: Gemensam starttid 18:00. Vi kommer att ha en maxtid vid varvningen efter 11,4 km. Den som ej kommit dit 19:30, alltså 1:30 efter start kommer att plockas av banan.

Omklädning: Dusch och toaletter finns i nära anslutning till start- och målområdet.

Priser: Alla fullföljande får medalj efter målgång. Hederspriser till de främsta i tävlingsklasserna. Lottade priser i motionsklassen. Prisutdelningen kommer att hållas ca kl 20:15 i start- och målområdet.

Servering: I start- och målområdet kommer det att finnas kaffe, dricka, hamburgare, korv m.m. till försäljning.

Sjukvård: Sjukvårdspersonal kommer att finnas i anslutning till start- och målområdet. Allt deltagande sker på egen risk. Tänk på att det kan vara rejält varmt (vi har haft upplagor av Semesterhalvmaran och Sommarmilen där det varit ca 30 grader varmt vid start) så se till att fylla på rikligt med vätska inför och under loppet.

Upplysningar: Har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta tävlingsansvarig Sven Pettersson på telefonnummer 072-722 61 70 eller 0585-261 70. Det går också bra att skicka e-post till info@lkgranslost.se.

Logga in för att lägga till tävlingen i din kalender.

0 har tävlingen i sin kalender:

Logga in för att se namnen
Ännu har inga personer lagt till tävlingen i sin träningskalender. Kanske blir du den första?

Tävlingsberättelser och resultat

Visa tävlingsrapporterna för det här loppet.