Löpning - Lopp och tävlingar

Upplagd av


2019-01-21 19:35

STHLM Urban Trail (2019)

OBS! Den här tävlingen har passerat. Titta efter nästa års tävling istället.
Tävlingens datum: 2019-08-11
Plats: Sverige - Stockholm
Sträcka: 10 km
Typ av träning: Löpning - Trail

Söndagen den 11 augusti 2019 är det dags för tredje upplagan av STHLM Urban Trail, en unik löparupplevelse mitt i city som skapade succé bland löpare och i sociala medier första året.

I STHLM Urban Trail rör du dig mitt inne i Stockholm på stadens asfalt och betong, gator och trappor. Dessutom springer du inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Några som har varit med tidigare och några nya byggnader. Med STHLM Urban Trail garanterar vi en löparupplevelse utöver det vanliga på cirka 10 kilometer den 11 augusti 2019. Du får känna doften av asfalt i morgonsol, låta handen löpa längs världskänd ledstång, trippa uppför välnötta trappsteg och svettas i byggnader mer vana vid parfym, smink och hornbågade glasögon. Efter loppet njuter vi av en riktigt god frukost på en av centrala Stockholms vackraste platser.

Evenemanget startar och har målgång på en av Stockholms vackraste platser, Galärparken på Södra Djurgården. Här kommer vi peppa igång alla löpare innan start och efter genomfört lopp väntar mysigt After Run. Häng med vänner, prata om alla upplevelser från rundan och njut av god mat och dryck. Frukostpåsen bokar du redan när du anmäler dig till STHLM Urban Trail.

Banan är cirka 10 kilometer och tar dig genom stadens gator, gränder och trappor. Du springer inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Under STHLM Urban Trail 2019 kommer det att vara en mix med gamla och nya byggnader.

Preliminär starttid
Från cirka klockan 07:30.

Logga in för att lägga till tävlingen i din kalender.

5 har tävlingen i sin kalender:

Logga in för att se namnen

Tävlingsberättelser och resultat

Visa tävlingsrapporterna för det här loppet.