Löpning - Lopp och tävlingar

Upplagd av


2018-06-21 11:48

6 Sjöar (2018)

OBS! Den här tävlingen har passerat. Titta efter nästa års tävling istället.
Tävlingens datum: 2018-08-11
Plats: Sverige - Uppland
Sträcka: 5 km, 10 km, Halvmarathon, Marathon
Typ av träning: Löpning - Terräng

Välkommen 11 augusti 2018!

Välj mellan 5, 10, 21 eller ett marathon på 42 km. Det unika är att alla lopp rundar minst en sjö, och ända upp till sex sjöar. Alla lopp startar och går i mål vid Uppsalas mest populära badplats, Fjällnora. Anmäl dig redan nu!
Välj lopp, från det korta loppet på skogsstigarna längs sjön Ramsen till de långa, men varierande vägarna och stigarna runt alla sex sjöar. Tiderna är anpassade så du att dina vänner och familjemedlemmar kan välja andra distanser och springa samtidigt.

Jämfört med förra årets premiär så är det i stort sett samma banor, med samma sjöar och samma distanser. De var mycket uppskattade. I år ska vi bygga ut på start- och målområdet, göra det lättare att registrera sig även dagen innan och ordna direktbuss från Uppsala. De som springer marathon och halvmarathon kommer få ett par till sjöglimtar.

Har du frågor kan du maila info@6sjoar.se, men ha tålamod om det dröjer några dagar med svaret. Vi arbetar ideellt med loppet.

För mer information kan du besöka vår hemsida på https://www.6sjoar.se/ eller vår Facebook https://www.facebook.com/6sjoar/

External image

Logga in för att lägga till tävlingen i din kalender.

4 har tävlingen i sin kalender:

Logga in för att se namnen

Tävlingsberättelser och resultat

Visa tävlingsrapporterna för det här loppet.