Löpning - Lopp och tävlingar

Upplagd av


2017-06-20 11:58

Run For Your Lives High Chaparral 4 november (2017)

Tävlingens datum: 2017-11-04
Plats: Sverige - Småland
Sträcka: 5 km
Typ av träning: Löpning - Hinderbana

External image

Skräck-hinderbana-löparlopp på ca 5 km. Ni kommer att få uppleva ett High Chaparral fyllt med horder av zombies och massor av specialeffekter. Det är även en hinderbana så förutom alla zombies som kommer att försöka ta dina liv blir ni utmanade olika fasta hinder längs banan. Allt går i Zombie/västerntema.

Loppet passar alla. Åldrarna 7-12 år springer ett snällare, mindre läskigt lopp när det fortfarande är ljust ca 3 km. Barnen springer själva eller har med förälder som köper egen barnbiljett och då kan springa med.

När det blir mörkt efter 17:00 springer de äldre löparna. Ni kommer att få uppleva ett High Chaparral fyllt med horder av zombies och massor av specialeffekter. Det är även en hinderbana så förutom alla zombies som kommer att försöka ta dina liv blir ni utmanade olika fasta hinder längs banan.

Alla löpare får ett livband med tre liv. Om du har minst ett kvar vid slutet av loppet är du en överlevare och får “survivor” medaljen. Förlorar du alla liv får du nöja dig med “Infected” medaljen.

Logga in för att lägga till tävlingen i din kalender.

0 har tävlingen i sin kalender:

Logga in för att se namnen
Ännu har inga personer lagt till tävlingen i sin träningskalender. Kanske blir du den första?

Tävlingsberättelser och resultat

Visa tävlingsrapporterna för det här loppet.