Löpning

Uppsala-Täby till fots

Någon som har något bra förslag på rutt mellan Uppsala och Täby som är förhållandevis bilfri, vacker distraherande natur och inte alltför tekniskt underlag. Asfalt är ok, men grusvägar och bra icke-snubblingsriskiga stigar är trevligare. Bra att passera ställen att fylla på vatten var 15-20 km, och något matigare halvvägs skulle sitta bra men är inte nödvändigt. Så i stort är det bara vatten jag behöver.

Funderar på att i sommar ta tåget till Uppsala och springa hem därifrån. Gillar ensamheten och att vara "upptäcksresande". Det ordnas mycket få distansultror på inte alltför tekniskt underlag i Sverige den tiden på året (till skillnad från i mitten av juni). Så jag tänkte att jag istället skulle ge mig ut på några egna turer. Har gjort motsvarande i England några gånger och det har varit riktigt kul att springa dit näsan pekar och låta humöret styra vart det blir. Men en grundplan behövs att improvisera kring. www.colibri.se/skukuza/smiley4b.bmp

P.S. En annan tur jag funderar är att runda vattnet österut Täby-Vaxholm-Värmdö-Nacka-Stockholm-Täby förutsatt att jag hittar ett alternativ som inte i stort undviker den större bilvägen mellan Rindöfärjan och Hemmesta.

P.S.S. Några andra förslag på rundor på ca 4-6 mil som upptäckarglädjen och nyfikenheten skulle trivas med?
 

2017-05-27 15:48
Hej!
Team Nordic Trail sprang väl från Stockholm till Uppsala när det var Musikhjälpen för något år sedan (2014). Har du någon kontakt med Miranda Kvist? Hon vet nog hur de sprang, jag kunde tyvärr inte vara med.

Kram,
Jenny
 

2017-06-04 19:11
Wow actually i loved your blog man..Thanks for sharing awesome content..
https://downloadvideoderapp.com
https://onlinenotepadplusplus.com
https://psiphonpro.biz
 

2019-01-05 11:19