Mountainbike

Upplagd av


2017-01-10 15:45

Lidingöloppet MTB (2017)

OBS! Den här tävlingen har passerat. Titta efter nästa års tävling istället.
Tävlingens datum: 2017-05-06
Plats: Sverige - Stockholm
Sträcka: Annan
Typ av träning: Cykling - MountainbikeDen 6 maj 2017 är det start för den 5:e upplagan av Lidingöloppet MTB. Det arrangeras flera olika cykellopp för både elit, motionär, ungdomar och barn.

Lidingöloppet MTB bjuder på en huvudklass med 63 km fartfylld, tuff, kuperad och vacker skärgårdscykling. Den mäktiga banan i Stockholm är lättkörd men tuff för både elit & motionär. Starta säsongen med oss på Lidingö och cykla vårt seedningsgrundande lopp till Cykelvasan.

Utöver huvudklassen finns även Lidingöloppet MTB 23 km. Det här motionsloppet är för motionären som vill prova på MTB men också för den erfarna cyklisten som vill starta säsongen med ett kortare MTB-lopp. 23 km är även tävlingsklass för ungdomar mellan 11-18 år.

Under helgen kommer vi också erbjuda barnklasser för barn i åldrarna 6-11 år att cykla hos oss. Lilla Lidingöloppet MTB erbjuder 3,5 km för de mellan 6-9 år och 6 km för de mellan 10-11 år. Vi har även något för de allra yngsta med ett knattelopp för alla flickor och pojkar som vill testa en trixig bana.

Varmt välkomna till oss i maj och inled din MTB-säsong på bästa sätt med hela familjen nära Stockholm city.

Logga in för att lägga till tävlingen i din kalender.

24 har tävlingen i sin kalender:

Logga in för att se namnen

Tävlingsberättelser och resultat

Visa tävlingsrapporterna för det här loppet.