Nyheter från FunBeat

Vasaloppet och FunBeat blir träningspartners!

OBS! Den här artikeln/nyheten är arkiverad och är kanske inte aktuell längre.

Idag presenterar vi stolt ett samarbete mellan världens största skidlopp Vasaloppet och FunBeat. Samarbetet innebär en gemensam samlingsplats för Vasaloppet på FunBeat, specialgjorda träningsprogram och dessutom möjlighet att dela din träning på www.vasaloppet.se.Direkt i din nyhetsfeed: Gruppen Vasaloppet på FunBeat

Här samlar vi olika diskussioner kring Vasaloppen (inkl. t.ex. KortVasan och Cykelvasan mm). Gruppen använder FunBeats helt nya möjlighet där artiklar, nyheter, tävlingar mm hamnar direkt i din nyhetsfeed, så att du inte ska missa dem när Vasaloppet lägger ut dem. Gruppen används också som vanligt för diskussioner kring träning mm.

Gå med i gruppen här

[ Det finns sedan tidigare många olika grupper för Vasaloppet och de får förstås fortsätta att existera (de är samtliga skapade av medlemmar på FunBeat). ]

Var med i topplistan på Vasaloppet.se!

Om du går med i gruppen Vasaloppet på FunBeat så delar du automatiskt din träning på Vasaloppet.se. Det innebär att du kan komma att synas i t.ex. träningstopplistan på den sidan. Om du vill vara med i gruppen utan att dela träningen, gå till Mina inställningar -> Andra sajter och kryssa ur rutan intill Vasaloppet (glöm inte att klicka på Spara).

Träningsprogram för Vasaloppet

Testcentret Sport Support Center har tagit fram särskilda träningsprogram för dig som tränar inför Vasaloppet. Se gruppens startsida för att hitta träningsprogrammen.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Smiley  

2012-11-21 08:22