Nyheter från FunBeat

Missa inte Träningshelg 4-6 maj!

OBS! Den här artikeln/nyheten är arkiverad och är kanske inte aktuell längre.

Outside har tillsammans med Mornington Hotell i Bromma och FunBeat, för andra året, satt ihop en träningshelg för dig som hellre är ute än inne.

External image

Helgen varvar träning och föreläsningar. Du får bland annat träffa Lars Frölander som berättar om karriären och OS-guldet, Tomas Grönqvist som berättar om hur han förverkligade drömmen att bli cykelproffs i Italien, Miranda Kvist inspirerar dig till nya höjder i din löpträning, Mikael ”Dr Multisport” Mattsson föreläser om det senaste inom träningslära och mycket mer.

Under träningshelgen tränar du med tillsammans med likasinnade. Våra duktiga instruktörer delar med sig av sina bästa tips och utmanar dig under varje pass. Bland annat kommer Andreas Svanebo, vinnare av Salomon Trail Tour, och ultralöparen Camilla Ringström instruera ett trail running-pass, och Jari Ketola visar funktionella styreträning för konditionsidrottare.

Anmälan görs till Mornington Hotell via bokning@morningtoneducation.se (Skriv ”Outside Träningshelg” i ämnesfältet) eller på 08-507 332 00.
Pris helgpaket med helpension: 2495 kr
Pris dagskort: 950 kr

För mer information och hela programmet surfa in på på Träningshelgens hemsida: http://outsideonline.se/diverse/outsides-traningshelg-2012/