linda bengtsson

Vilken upplevelse Nu är jag en Järnman hrm järnkvinna =)

Tänkte försöka samla minatankar så här efter Triathlon dagen i Kalmar. Idag är det tisdag och jag har börjat jobbaigen.
Fredag va de i stort sett lite kaos på kvällen men annars på dagenpå preracemötet känndes sde lugnt förutom att jag skulle hamna i straffboxen de va betydligt värre saker än så som väntade.
Alla såg extremt proffsiga ut i Kalmarsalen stora arena och här kom vi man såg att vi va blåbär vi kände att vi va blåbär=).

Tänkte att jag skulle ha hur mycket tid som helst men jag hade inte räknat med att minälskade skulle få ichas och att hans bike inte va riktigt pimpad än. Dessutom skulle mina kära päron komma. Så jag hann inte kolla på minitriathlon vilket hade vatt redigt kul. Mina päron kom efter att jag hade handlat o de förstod att vi hade lita o greja me så de åkte efter lite nyponsoppa o mazarin vy vi åt konstant denna dag=).

Jag stressade med hans cykel för att han skulle strecha men till sist kom vi i säng me lite teamwork kl.21.00 vi ställde klockan japp 04.00 klockan gick igång min kära åt potatis och kött och ja frulle o sen jaha vad skulle jag simma i under våtdräkten de blev triathonlinnet och cykelbyxirna. Vi kom ner i god tid 05,35 innan massiven kom på nåt sätt slapp jag alltid trängseln. Gud jag kände japp jag har tränat för lite ochför få brickpass ahh. Vi ställde oss så smånginmgom i starfållan för simningen och träffade åter Fedrik igen. Alla såg så sjukt taggade ut och väödret skulle blireiktigt fint som tur va. Hade kollat vädret varje dag ibland flera gånger om i veckan. Men nu blev de fint =) o Karin den lilla ljuva kom o såg starten ohade kameran med sih i allra högsta hugg heladagen TACK.

Nu va de bara 15 min kvar till start o de kändes så vemodigt jag kännde plötsligt intensivt att jag ville ta mig därifrån i strunta i de simningen ulää. Men kvar stod jag o lyssnade på Kenta Idag är jag stark javisst sure=)

Startskottet gick o sen försvann min älskling i fiskstimmet jag ställde mig längst bak jag och hade en tanke i huvet måtte jag inte bli sist. Simmade kors och tvärs de här med rikting e inte rikritgt min grej känner jag att kunna simma i en bestämd riktning0) men jag tog mig runt o blev dessutom varvav av Eric Strand han simmade totalt på 51 min mitt första varv tog 55 =)
men äntligen så fick även jag komma upp på rampen o ta mig in i växlingsområdet allt jag tänkte på yes jag klarade under 2.15 minuter o ja va inte sist. Såg Karin o Linda vid kanten kul o se er. Mitt i allt kom reportern hej oh no jaja kom knappt ihåg vad jag sa men detta finns förevigat på youtube nu =) skit oså.

Äntligen simningen och allt jag hade i huvet va hawaiii world championship 2009 låten. Cyklingen gick bra delade upp de o sjöng i huvet o såg framenmot att ta mig in till Klmar när jag väl var på väg ut. Min h hejarklack bestående av mor, far, gabbe och boel va guld o karain förstås. Alla hade verkligen värsting cylar o tempopinnar men inte ja ändå sistavarvet cyklade jag om vissa av dessa. de sjuka e att när jag gav mig ut på mitt sista varv hade folk redan börjat springa=)
Hade snickers i linnet som smälte men de gick o äta ändå va bra att jag öppnade dem innan. KUL vill ha en bättre cykelnästa gång de blåste en del kan ja säga men på hemvägen va de medvind swich sa de

Sedan va de dags äntligen få stiga av cykeln o på me löpardojorna nu börjar de på rikrigt o kände mig lugn hade mycket tid på mig. Visste att Per redan hade påbörjat men tänkte inte så merpå de utan hrm undrar min lilla magehur ska den klara dett som redan har klarat x antal sportdryck o banan o diverse sportkakor=) men jo då jag lunkade fram i min takt o stannade vid depåerna o gick o fortsattesen nästa gång ska jag nog ha mitt eget nätskebälte kan ej springa o dricka ur muggen samtidigt. Dessa ljuva duchar me trädgårdslangar som fanns va ljuvligt o alla hejarare va kul de va.

Kan säga att jag trånade fett efter de band som man fick efter vare varv jag ville ju också ha o jag fick. Va stel i bena men ont nej jagbara fortsatte o slutligen va dedags funktionären visade mig riktingen för målrakan mot MÅLet o jag gjorde high five på folk o de va helt fanatsktisk under löpningen kändes de som att jag skulle börja gråta när som när jag tänkte på målgången men väl i mål va de skär glädje o händerna mot himlen jag klarade det.

13.22.15 nöjd men nästa gång vill jag under12h. Vill gärna en nästa gång.
2011-08-09 18:56.


Kommentarer till blogginlägget


Grattis! Att klara en järnman är en prestation!
2011-08-09