Jessica Ahlstrand Carlsson

helt ärligt??!!

okej att jag brukar bli rosa i solariet, men nu tror jag att jag slagit alla rekord. ser ut som "la maglia chiclamino" på bröst, mage, ljumskar/lår och ansikte. ont gör det också.

solar solarium två gånger om året som ljusterapi i i januari/februari. och visst bränner jag mig lite första gången . men inte som nu. måste varit något knas med rören. gjorde som jag brukar och solade i 15 minuter.
det hettar och värker. duschade svalt i 20 minuter och det blev lite bättre ett tag, men nu gör det ont igen.
bränner mig lätt. när jag somnade i solen våren 92 så fick jag andra gradens bränskada. hemskt
den ligger nog etta på min högst privata bränskade topplista, men dagens är nog tvåa.
hade solskydsfaktor 30 när jag va ute och promenerade idag, den vattenfasta varianten med zinkpasta i. ansiktet är faktiskt mycket bättre efter att få ha vädrats i nästan minusgrader i en och en halv timma.
kanske borde gjort likadant med hela kroppen.........Smiley

blirnog ingen andra ljusterapivända i solariet i år iallafall
2008-01-31 16:25.


Kommentarer till blogginlägget


Aj aj aj aj aj! Lider med dig... om det nu hjälper...
2008-01-31Aj aj aj.....lider med dig, är en sjukt blek människa som lätt bränner mig så jag vet vilken smärta u talar om....... Personligen så är min värsta upplevelse sommaren 1997 då jag hade brännblåsor över hela ryggen efter en dag i solen. Smärtas är ordet!
2008-01-31Usch - stackars dej!!! Hade du smort in dig med någon fet salva som satt kvar på kroppen kanske?
2008-01-31Undrar just om du ligger och inte kan sova, om det dunkar nu med? Stackare!
Smörj isåfall in dig med yoghurt eller duscha kallt (Aloe-vera-gele är bra men kan ju vara svårt att skaka fram såhär, har du en växt kan man visst bryta av bladet och snmörja in sig med växtsaften..alltså en aloe-planta)
Hoppas att det blir bättre snart!
2008-01-31Jessica, undvik solarium. Är definitivt inte bra för ljushyade personer. Bättre du uppsöker ett ljusrum eller går ut och promenerar i dagsljuset.
Hoppas du snart bra igen.
2008-02-01Aj, din stackare :(

Jag lider med dig, jag bränner mig också lätt och har fortfarande inte hittat något som lindrar svedan. Fast fuktiga, kalla handdukar är ganska skönt mot de brända delarna. Fast det kanske blir för kallt att svepa in hela kroppen...
2008-02-02