Jessie starlady

...efter Vansbro

har jag INGEN träningsvärk över huvud taget! Smiley

Sista 3-400 meterna av loppet kände jag ju av framförallt VÄNSTER knä och jodå, jag visste att jag HADE knän nästa morgon med, men fram på eftermiddagen hade det gått över för att inte återkomma efter det (hittills, kanske jag ska säga?). Alltså tänkte jag glad i hågen inleda min stora löpsatsning men där högg jag i sten! Bara att snöra på sig en tight sko kändes fruktansvärt ONT på OVANSIDAN av vänster fot?!?!
Vad tusan är det här??

Om jag belastar foten gör det INTE ont. Faktum är att det känns SKÖNT att stå på ett ben om jag står på vänster. Att "knyta foten som en näve" känns också bra, men gud förbjude att jag vill försöka LYFTA någon enda liten tå, då kommer en skarp smärta på ovansidan, men ändå INUTI foten på något vis?
Vad kan ha hänt?

Enda tipset jag fått är att jag kan ha fått en spark på en nerv av någon förbipasserande (eller nån jag simmat ikapp, det hände ju faktiskt det också... Smiley ), men borde jag inte ha känt det när det hände då? Eller iaf direkt när jag kommit ur vattnet och inte först dagen efter?

Frustrerande är det iaf att ha ONT av att bara snöra på sig skor. Smiley
VILL ju SPRINGA!
2011-07-12 10:12.


Kommentarer till blogginlägget


Mitt knä klarade sig bra - har ju varit ett orosmoment då jag till bara för några veckor sen hade ont så fort jag simmar för mycket bröstsim. Däremot är ju min rygg knas - hann simma 500 sen började den knota... Däremot tror jag att mina leder och muskler hellre gillar 19 grader än 28 ...(vattentemp)
2011-07-12