En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Fönster mot poolen

På mitt jobb kan man just nu sitta i poolen och med det menas inte att man badar. Nä, det är omorganisationer på hög nivå och just nu sitter jag alltså i poolen, eller fönstret som det heter på andra avdelningar.
Att sitta där jag sitter har gett mig en inblick i vilka omtänksamma och bra personer jag omges av varje dag. Jag är inte på något vis ledsen eller deppig, utan mer förväntansfull över vad som kan tänkas simma förbi i form av nya möjligheter. Men de som söker upp mig nu är så otroligt snälla och utlovar referenser och pepping, coaching och allt vad som kan tänkas behövas när man letar nya arbetsuppgifter.
Så denna sommar kommer jag gå på semester med ett nytt hopp om den mänskliga omtanken. Och vem vet, kanske en stekt sparv flyger förbi och landar vid mitt fönster.
2011-07-01 12:44.


Kommentarer till blogginlägget


Det där kan vara riktigt jämrans jobbigt (råkar jag veta av egen erfarenhet i närtid). Men precis som du säger så väntar förhoppningsvis nya möjligheter runt hörnet. Det är lätt att ge upp hoppet om mänskligheten ibland men så inser man att folk i allmänhet inte är nåt annat än just människor. Simma lugnt!
2011-07-01Hör nästan dagligen om denna omorganisation. Du har rätt inställning, nya möjligheter väntar!
2011-07-02Ja om man har önskat att nått ska hända kan man ju inte deppa när det äntligen rör på sig :-)
2011-07-02Håller tummarna att nåt kul kommer via dig snart !
2011-07-04Trist, hoppas det kommer ett helt gäng sparvar.
2011-07-05