En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Ny pulsklocka??

Jag har en Garmin 305 som jag springer med. Jag är otroligt nöjd med den, den är rolig och har alla funktioner jag behöver. Men den är 1,5 år gammal. Och det syns på den. Jag har sprungit snart 250 mil med den, armbandet är alldeles grått och håller på att spricka, snart kommer det att vara hål mellan de befintliga hålen i armbandet, och då går den inte längre att spänna åt.

Så inom en snar framtid måste jag ha en ny. Och då är det ju alltid roligt att variera sig. Dessutom är 305an en utgående modell, så jag är väl inte jättesugen på att köpa en sån. Och då är ju frågan vad jag ska ha istället??

Jag har sneglar på Garmins nya- 610. Den har en schysst design, jag känner ju till hur det tekniska fungerar på Garmins klockor och jag gillar att ha GPSen i klockan istället för i en separat enhet.

Men så har jag också tittat på Polars nya- 625CX. Den är platt, smidig, otroligt lättnavigerad (jag som börjat cykla är ju plötsligt intresserad av om man kan byta snabbt mellan olika sporter). Och ja, variation förnöjer. Dessutom är Polars service outstanding och deras kundtjänst alltid fantastisk att ha att göra med. Insikter man bara får genom att jobba i butik och hantera leverantörerna dagligen. Nackdelen är att GPSen kommer separat. Å andra sidan är det en väldigt liten GPS, så den ryms lätt i bakfickan på tightsen.

Men ja…

What to do??

Garmin…
…eller Polar?
2011-05-17 17:12.


Kommentarer till blogginlägget


Finns annars att köpa nya "armband" till 305an. Så slipper du köpa en helt ny enhet om du ändå är nöjd.
2011-05-17Är det bara armbandet som är dåligt, så byt bara det.

Annars är jag intresserad att köpa av din gamla klocka om allt annat fungerar. PM:a isåfall.
2011-05-17Hmm, Håkan, I will keep that in mind, tror nämligen ändå att jag är sugen på att uppdatera mig! :) Ge mig ett par dagar att fundera!
2011-05-18