Maria von Schmalensée

v. 15

Halvdan "tävlingsvecka" (= intensivt, jogg, tävlingar..) - genomförd som planerat men med risiga resultat... Det mest positiva var nog att jag äntligen tog mig under 5min/km på testrundan runt Årstaviken (4,54/km). Och så var det natt-SM på Gotland - gick asbra till varvningen (efter 6km), varvade som 20/85 - skönt visa att jag har lite potential trots allt.... men sen blev det lite bommar så jag tappade till 38a = inte nöjd!
Sprint-SM blev som väntat ingen höjdare för mig - både långsam + bommar = inget jag kommer lägga på minnet... Men bra träning i alla fall.
Har fått lite smygande hälsenebesvär vä senaste veckan = borde hålla ner antalet löppass och köra en period exc tåhävningar. Känner att det kan bli vissa problem få mig att ta det lugnt då jag samtidigt vill köra intensivt för att få upp farten - ska verkligen försöka ta det lugnt ändå...
Kommande vecka blir det lite intensivt + vila innan Stigtomta (måste få till det nu!). Sen blir det tyvärr inga mer tävlingar under påsken då jag måste jobba jour, ska träna ordentligt istället, känns helt ok då jag ändå inte är i form än... Puss!
2011-04-20 13:03.


Kommentarer till blogginlägget