Rolf Öhlén

Förlorad terräng

Suckeluckkluck.
Godistrollet och latmasken är tillbaks. De har helt ogenerat återtagit sina gamla domäner. Jag vet inte varför jag kapitulerade så lätt inför deras anfall men gjort är gjort.

Har just svalt den sista klunken från gårdagens frossa. 300 gram chips ( sourcream/bearnaise) 130 gram ostkrokar, 2,1 hekto godis, 6 dl gräddfil och 1,5 liter cola skvalpar i detta nu omkring i min misshandlade mage. Blä!

Varför gör jag sådana dumheter? Inte heller har jag tränat. I snart två veckor har jag suttit på min feta bak och gjort ingenting som har med träning att göra. Det närmaste jag kommit har varit att spela wii – cyckling – men det har jag inte räknat som träning. Dels har jag inte tagit någon tid, dels har det varit oregelbundet hur mycket jag tränat och att bara sitta och röra armarna upp och ner har inte riktigt känts som träning.

Idag har jag börjat om på nytt. Från och med i dag ska inte en godisbit, chipsflaga eller ostkrok komma över mina läppar. Läsk ska jag undvika i görligaste mån. Nu måste magen väck! Har någon lite karaktär över att dela med sig av till mig vore jag tacksam.
2011-04-11 11:25.


Kommentarer till blogginlägget


Jaaa, hejar på dig allt jag kan!

Hm, är inte säker på om det räcker till båda, godistrollet och framför allt latmasken anfaller mig då med förnyad styrka :( Gaaah!! Hjälp..!

Hm, delar nog med mig ändå, lillebror.. ><
2011-04-11Karaktär har jag nog inte så mycket över av, men jag skickar en massa träningsglädje istället. Hoppas den kommer till användning
2011-04-11Snart slår du rekord! Lycka till! :-)
2011-04-11Rolf: Du är inte ensam: Här har glassmonstret vaknat till liv. En glassbåt och en stor glasspinne med choladöverdragen glass har det begärt och fått i kväll. Nu struntar vi i trollen ett tag och tar nya tag.

Nya filmer eller ljudböcker och träning i kombination. Det är ett bra sätt att träna utan att tänka på det. Du har fixat det tidigare och fixar det igen. Lycka till.

Monika: Du tar väl också nya tag? Nu kämpar vi!!!
2011-04-11gun b: Ja jag tar oxå nya tag. Ger godis/glassmonstret och latmasken en känga.. eller två :D

Fast det är svårt med glassen då det är vår/sommar...

Ev hägrar Vårruset i Umeå vecka 15. Skulle vilja kunna springa hela vägen i år.

Jaa nu kämpar vi!! Heja oss!
2011-04-12Monika: Jag menar inte att man måste avstå helt men att se till att motionen gör att det går att unna sig utan att kläderna krymper försmädligt ;). Eller hur man nu ska förklara att byxorna verkar bli mindre om man inte rör sig tillräckligt :D.
2011-04-12