Jessie starlady

Mitt liv som Erik dag 45

Vattengympadagarna blir bara bättre och bättre! Såg verkligen fram emot den här, trots att jag egentligen är lite för trött för att göra någonting alls. Hela mitt liv känns som en enda transportsträcka, hör bara på hur det sett ut hittills sen i lördags morse:

Lördag - till Flen, hämta häst, till Katrineholm och någon mil norrut med häst och släp för att prova ut sadlar, tillbaka till Flen, lämna häst och därefter till Södertälje för lite vila (minst 30 mil, har inte velat räkna efter)
Söndag - hemfärd från Södertälje till Avesta (17 mil)
Måndag - Rättvik ToR (24mil)

Den här dagen var inte heller något undantag. När jag väl hade jobbat och vattengympat, samt ätit något bar det av till någon mil utanför Sala för att kika på FLER sadlar. External image
Hittade några som skulle kunna vara intressanta men kom, helt naturligt nog, fram till att det bästa vore att jag tog med hästen dit vilket innebär att det INTE blir medans hästen står i Flen. Nån hejd på åkandet får det faktiskt vara.

Skönt med vattengympapasset i alla fall. Vår standardinstruktör var sjuk så vi fick vår företagssköterska som vikarie igen och jag måste säga att jag gillar henne också! Idag körde vi ungefär cirkelträning, men vi stod kvar på samma ställe och alla körde samma övning. Sen bytte vi efter två stentuffa minuter. Riktigt bra träning och det som K. är riktigt BRA på är att förklara hur man kan variera samma övning för att göra den tuffare. Kul! Smiley
2011-04-06 00:00.


Kommentarer till blogginlägget