Jessie starlady

Mitt liv som Erik dag 37

Tisdag en eftermiddagsvecka = dagen börjar med vattengympa.
Vår vanliga vattengympadam är i London på semester så då fick företagets sköterska/sjukgymnast/PT Kristina ställa upp och köra ett pass med mig och min gubbgrupp. Det här gjorde att musiken blev "yngre" och mer gympapasstandard och efter uppvärmningen så körde vi dessutom stationer, två minuter på varje station och mååånga stationer var det!

JAG tyckte det här var helkul, men gubbsen såg lite missnöjda ut att inte alla gjorde samma sak samtidigt. Different strokes for different folks helt enkelt. Kroppen kved helt enligt förväntan men guuuud vad skönt att få tvinga igång den i varmt vatten och med just denna form av träning! Kände mig MYCKET mjukare i kroppen när jag gick därifrån. Smiley

Sen var det dags att bara åka hem, slänga in hunden i bilen och åka ut till min bilverkstad på landet. Lämnade in bilen för byte av avgassystem och olja och sen hade jag 15,6km att ta mig hem. Perfekt långpromenad för mig och hunden med andra ord. Enda nackdelen var väl att jag inte hade förväntat mig att det skulle vara sån ISHALKA på hela vägen där ute. Hemma runt mitt hus är det ju barmark på vägarna iaf även om snön ligger kvar på gräsmattor och i skogen och på helt oplogade vägar. Här var det alltså iskana över hela vägbanan!

Just när vi skulle åka ut så började det dessutom att snöa rätt så ymnigt så när det väl var dags att börja gå låg det ett tunt, men heltäckande snötäcke över all den där hala isen. Inte helt lätt att ta sig hem utan broddarna som jag ju inte haft en tanke på att ta med mig. Inte direkt optimalt som uppmjukning heller att gå där och spänna sig för att inte halka? Oh well....

Drygt tre timmar senare var jag i alla fall hemma och kroppen skrek iaf inte i plågor så vem vet? Det kanske till och med gjorde någon nytta. Dags för lunch och sen var det tid att ge sig av till jobbet. Bestämde mig för att GÅ dit och hem när jag ändå börjat gå. Lite drygt, men ändå okej. Känner verkligen att kroppen pallar mer generellt så här långt in i perioden. Skönt!
2011-03-29 00:00.


Kommentarer till blogginlägget