Jessie starlady

Mitt liv som Erik dag 18

Till slut sa kroppen ifrån? Eller nåt...
Blev illamående och trött på jobbet efter en mycket seg morgon där jag liksom aldrig kom igång? Kunde äta, men det var nätt och jämnt och vid tolvtiden gav jag till slut upp och gick hem och bäddade ner mig. Visste inte då om det var vinterkräksjukan eller ett lite udda migränanfall, så jag tog ingen migränmedicin i det läget utan bestämde mig för att sova en stund först. Somnade (som alltid! och ja, jag VET att det är LYXigt att kunna det!) direkt och vaknade någon timme senare och hade då, som det kändes, bara ont i huvudet.

Tog min migränspray då och fick en mycket udda reaktion, nämligen den att jag inte kunde ligga ner utan att det verkligen blixtrade av värk i huvudet?!? Eeeeeh? Förvirrande.

Försökte alla möjliga ställningar, men jag fick verkligen inte vara horisontell, utan var tvungen att antingen sitta upp eller stå eller gå. Gick ett varv på övervåningen i hopp om att det skulle gå över. Migränsprayen tas ju i form av en gas, men det som inte riktigt hänger med ner i lungorna vid inandningen har en tendens att åka ner i halsen och vi kan väl säga så här - det smakar INTE gott. External image

Gick in på toa och skulle snyta mig (för att åtminstone få ut det som inte redan hamnat i halsen och hann ungefär in på hemlighuset innan det blev akutkräksdags. Smiley Nu blev jag återigen osäker på om det VAR migrän eller maginfluensa/vinterkräksjuka?? Menmen.. inget att göra utom att gurgla och borsta tänderna och gå och lägga mig igen. *suck*

Halv sex vaknade jag och mådde hyfsat. Åt lite fil och en knäckemacka och fick behålla det. Såg på all tänkbar skräpTV och kände mig hyfsat frisk, men det är ju lätt att tycka när man bara ligger still och inte gör något särskilt. Insåg iaf att det INTE var läge att träna något idag (dutti jag! Smiley ) utan kvällen fick avslutas med en liten hundpromenad (i det envetna regnet som tycks bestämt sig för att avsluta min skidsäsong för i år Smiley ) och när jag överlevt den så var det dags att sooova.

Håll tummarna nu för att jag mår bättre idag så att jag inte måste ta en paus i mitt finfina experiment.
2011-03-10 00:00.


Kommentarer till blogginlägget