Jessie starlady

Mitt liv som Erik dag 13

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
Planen för dagen var hela tiden att jag skulle ut och åka skidor. Antingen mellan herrarnas skidskytte och damernas tremil eller efter damernas skidskytte. Pga yttre omständigheter (trevliga såna dock, inte synd om mig alls!) blev jag dock "tvungen" att spela in herrarnas skidskytte istället och sen när jag skulle ha sett det mellan de andra sändningarna somnade jag på soffan (hade lite ont i huvudet, troligen pga all sol och blåst från morgonhundpromenaden??). Alltså blev det att titta på det EFTER damernas skidskytte och VIPS! var klockan sådär "solnedgång-ish" som det har en tendens att ALLTID vara innan jag får tummen ur och ger mig ut och tränar.

Satt ombytt här vid datorn och skrev i någon tråd att "nu sticker jag ut och åker skidor, men först ska jag rasta hunden". Sen fick jag en kombination av dåligt samvete för hunden (som ju inte kan följa med ut när jag åker skidor för då saboterar hon spåren) och ett enda stort nääääeh, jag VILL INTE åka skidor i mörker IGEN?!? Så.. vad göra?

Har ju precis kommit igång med att springa igen och det känns riktigt bra så jag bestämde mig raskt för att byta från skidor till löpning och ge mig ut en sväng. Har en sträcka som är upplyst gångväg och den är just nu hårt packad snö som gått och blivit väldigt hal, men det stör ju inte mig som springer med broddar.

Tog det lugnt idag eftersom hela vitsen med "mitt liv som Erik"-satsningen är att jag ska göra den träning som jag känner för och det ska vara kul i sju veckor i sträck. Long Slow Distance-pass fick det bli så jag sprang till Myggbo och vände. Var två minuter snabbare hem än dit = bra! Det andra som var bra var att jag inte blev trött. Visserligen sprang jag långsamt, men tidigare har jag haft känningar både i benen och i ryggslutet. Nu kändes både kroppen och flåset heeelt okej. LSD is da shit! Smiley

Imorgon BLIR det skidåkning. Både på TV och IRL.
2011-03-05 21:26.


Kommentarer till blogginlägget