G-man Edenro

Vårkänslor!

Ahh, vad skönt att det börjar bli lite ljusare ute på morgonen. Ser verkligen fram emot våren nu, med pollen och allt. Vintern har verkligen varit lång i år och det har inte alltid varit lätt att komma ut på sin löprunda. Flera gånger har jag stått där med kläderna i handen, stirrat ut genom fönstret mot -15 C och tänkt tankar som "nä, jag skiter i det" och "varför måste jag göra det här?" Detta har jag snabbt men effektivt motverkat genom att fokusera på faktum att för att bli en bra marathonlöpare är det kontinuitet som gäller. Oftast har det fungerat (det brukar göra det), men nån enstaka gång har även jag fått kasta in handuken, sätta mig i soffan och bara vara less.

Igår kände jag att jag är helt 100% frisk! Det känns underbart. Efter en riktigt seg förkylning har jag senaste veckan gått med sviter i bihålorna. Jag har haft en liten, men konstant huvudvärk med tryck över bihålorna. Efter idogt nässköljande har jag nu äntligen fått bort det.

Det spritter i benen på mig och jag vill ut och springa snabbt och hårt! Känns riktigt bra och jag ser fram emot att träna och ta mig an vårens tävlingar. Jag kan inte bestämma mig för om jag skall springa vårtävlingar eller bara träna på tills det är dags för Helsinki. Vi får se.

Hursom, jag är frisk, kroppen är full av spring, jag är glad och våren kommer! Det var egentligen bara det jag ville säga.

Spring väl.
2011-03-02 07:50.


Kommentarer till blogginlägget


Vårkänslor, minsann!
2011-03-02Härligt. Reflekterade själv imorse över hur härligt det är med ljuset på morgnarna och dessutom doftar det vårvinter ute. Då känner kroppen att det är dags att springa fort.
2011-03-02Gött att höra att du har spring i benen!
2011-03-02Ja, det är ljuset som gör det. Ja och faktum att cykelbanorna nu består av fin asfalt och tartanen är orange till 98%. Tar väl nån vecka till innan man är tillbaks där man var innan segförkylningen, men det gör inget. Fick riktigt bra kvitto i måndags, så det känns fint.
2011-03-02Låter bra! Om bara temperaturen tog ett skutt uppåt skulle jag vara nöjd.
2011-03-02