Fredrik Winberg

Årspremiär!

Årets löppremiär ägde rum 14 dagar tidigare än förra årets!
1-2 minusgrader ungefär, efter två dagar med festande och rikligt med vin var det dags! Vi var och badade med barnen tidigare på dagen, hela familjen somnade i soffan, men medan det ännu var lite kvar av dagsljuset tänkte jag att det var dags att göra slag i saken; ut på vägarna och testa lite ny utrustning!
Så, nya vintertajts från NewLine, nya strumpor i merinoull från Löplabbet, ny funktionströja från Clique och broddar från HBB för att inte halka, och - away we go!
Det var kallt ett tag, men det tog sig. Tack vare strumporna och broddarna kunde jag använda mina vanliga löpskor (som förresten ska bytas ut den här säsongen). Broddarna ger fullgott fäste, utom i lös snö, där det blir lite halkigt. iPodden dog efter ungefär halva sträckan, så innan jag har hunnit rita upp den vet jag inte hur långt det blev, heller inte riktigt hur länge jag var ute. Det börjar kännas lite krångligt det här med poddar och grejer, det där med gps-klocka känns som det kryper lite närmare. Eller en bra pulsklocka med fotpod. Vi får se hur det blir, det är ju en investering det med, och det ska bli nya löpskor i år.
Och, från och med idag får det anses som officiellt: målet med årets träning är start i Stockholm Halvmaraton i september!


2011-02-27 18:06.


Kommentarer till blogginlägget