Jessie starlady

Mitt liv som Erik - dag 6

Efter en dag med välförtjänt vila började träningsvärken göra sig påmind. Vila kanske inte ÄR så bra för kroppen trots allt? Smiley Bestämde mig för att rehaba lite i badhuset där vi har en helt fantastisk bubbelpool med bra kräm i strålarna och ffa väldigt varmt vatten = musklerna bara leeeer. Smiley

Eftersom VM på längdskidor är i full gång och jag dessutom skulle till min häst i Flen (en liten nätt tur på 2-2½ timme enkel väg) på eftermiddag/kväll så hade jag inte direkt mycket tid på mig. Badhuset ville dessutom inte alls öppna kl. 9.00 som jag hade hoppats utan höll stängt ända fram till tio. Smiley
Så det blev lite tight om tid (minst sagt) att hinna byta om, simma lite, bubbla lite, torka, byta om igen och vara hemma i TV-soffan klockan 11:30. Men det GICK!

Simmade då bara i 20 minuter, men försökte hålla en hyfsad fart. Hade sällskap av tre personer på de två sammanslagna banorna som vi simmade på. Blev glatt överraskad av att faktiskt vara snabbare än två av dem, det är inte ofta för Fröken Snigel inte! Smiley Totalt blev det 26 längder och det får väl sägas duga för en som inte simmat på riktigt på flera månader.

Hade egentligen tänkt springa lite på kvällen med, men det drog ut på tiden i stallet så jag kom inte hem till föräldrarna förrän ca 21:30 och då hade jag ju inte ätit på sisådär 8 timmar och direkt efter en portion av mammas lasagne kan man inte springa och.... (ursäkter ursäkter ursäkter)
2011-02-26 00:00.


Kommentarer till blogginlägget