Jessie starlady

Mitt liv som Erik dag 2

Eftersom jag helt plötsligt fick sällskap i skidspåren hemmavid idag så blev det ännu ett skidpass idag! Passade på att göra som Hellner sa till Erik i avsnitt 5 av "Mitt liv som Hellner" och köra så mycket jag orkade utan stavar för att bättra på tekniken (eller för att ha nåt att skylla på för att det går så sabla långsamt... *flina* ).

Sprang även uppför alla motlut och överraskades av att slingan på hemmagolfbanan har blivit LÄNGRE och nu även innefattar en rätt så brant backe både utför och lite senare uppför igen. Jag vill också meddela att jag härmed har uppfunnit en egen växel i skidåkning. Efter allt snack om ettans, tvåans, treans etc växel på Vinterstudion vill jag be att få introducera MyrstegsVäxeln där man hängandes på stavarna hasar sig uppåt någon decimeter i taget tills backen tar slut eller man svimmar i en hög bredvid spåret. Idag var det jag som vann över backen. Alltid nåt! Smiley

Även om mitt träningssällskap blev lite sen från jobbet och inte kom ikapp mig förrän det bara var någon tredjedel kvar så var det KUL! att träffa ännu en trevlig ny funbeatbekantskap! Eftersom vi jobbar på samma företag har hon dessutom redan lovat att hon tänker köra skiten ur mig på jobbets fina gym någon eftermiddag framöver. Något att se fram emot!
(försöker febrilt att se ut som om jag inte alls är nervös inför en sådan tuff prövning....)

Lite bra kanske det också var att vi inte försökte åka tillsammans hela slingan, med tanke på hur mycket bättre M. är på längdskidåkning än jag är generellt. Inte ens om man tar bort min fina "jag använde knappt några stavar och hade dåligt glid"-ursäkt får vi till ett lagom handicap mellan oss två. Men så är det HON och INTE jag som ska köra halvvasan i nästa vecka också. *hepp!*

Imorgon är det gubbvattengympa igen. Som jag har längtat! Smiley
2011-02-22 22:54.


Kommentarer till blogginlägget


Ha Ha :D
För att hålla mig neutral hojtar jag: Heja Tjejerna ;)
2011-02-22Tack själv för sällskapet!!.. vi måste alla nöta på tekniken.. skidor är ingen barnlek.. jag tyckte du var superduktig!! =))

Du kommer klara Tabata galant på gymmet det ska bara bli kul!! =))
2011-02-23....kan tänka mig att du är SJUKT taggad - Ligger utslagen hemma just nu och tog tag i Hellner...beroendeframkallande ju!!!! Så j-la bra upplägg och kul!!!
Tabata? OJOJ!
2011-02-23