En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Härlig skidhelg

I fredags kompade jag ut efter lunch för att hinna åka lite skidor i dagsljus. Det blev 2 varv på 8 km slingan (golfen) i Ågesta. Jag färdades på de isigaste spåren jag hittills har sett. Det blev åtminstone två rejäla fall med bland annat en uppskrapad haka som följd. När jag kom i mål efter andra varvet var tårarna inte långt borta. Inte pga. smärtan utan pga. att jag hade genomfört det som jag i förväg hade bestämt mig för att göra. Jag var mycket nöjd med min insats men besviken på förutsättningarna. Detta är en slinga som jag tidigare åkt två mil (2,5 varv) på utan att falla. På väg hem fick jag dock en positiv överraskning, en annan friskus plockade upp mig så jag fick skjuts nästan ända hem. Mycket tacksam för detta då hemfärden bruka vara en mycket kall historia.

Igår, lördag, tog jag mig kommunalt till Lida friluftsgård för att för första gången testa deras spår. Där var det mindre isigt men knappast toppkvalitet på spåren. Jag kände att jag var lite rädd sedan krascherna i fredags och vågade inte köra för fullt vilket gjorde mig något frustrerad. Men jag var mycket nöjd för att jag trots allt tog mig ända ut till Lida och fick en dryg mil till i benen.

Idag åkte jag och Kalle till Högbo Bruk, Sandviken. Vilket fantastiskt ställe! Bra spår i en härlig miljö. Det var visserligen en hel del folk och därför var också spåren på de kortare distanserna något sönderkörda men förövrigt helt ok. Milspåret var dock ett undantag! Det var helt fantastiskt, nästintill perfekt, vilket direkt syntes på både min teknik och åktid (51 min). Jag upplevde min hittills absolut bästa mil! Jag var så nöjd med detta avslutande milåk att jag återigen kände tårarna bakom ögonlocken när jag kom i mål. Det var underbart att få avsluta en härlig skidhelg på det viset!
2011-01-23 20:56.


Kommentarer till blogginlägget