En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Nytt år nya tag

Samma visa varje år. Dags att ta tag i fläsket och släpa sig iväg till gymmet. Flera kilon upp och kläderna sitter inge bra längre.
Ingen träning på flera månader och bara att packa väskan och ta sig iväg till gymmet känns omåttligt tungt.

Dessutom behöver jag sen en vecka tillbaka inte ens ta mig till gymmet för att träna. Jag kan bara hoppa upp på cykeln (min alldeles egna cykel) och trampa på i vardagsrummet. Vi köpte nämligen en trainer till cyklarna så nu kan jag vänja mig vid att växla och cykla på min cykel inför årets triatlon.

Om det bara kunde bli plusgrader också så kunde jag ju ge mig ut och kuta lite. Visserligen har vi flyttat och det gör tyvärr att man måste ta bilen någonstans för att kunna kuta. Finns inget inom gångavstånd längre. Bara stora vägen (5 filer) utanför området. Jo, jag kan ju kuta i området, men det kommer jag tröttna på redan efter 2 ggr. Sjukt tråkigt ställe att träna på. Tar typ 30 min att gå runt och sen är man tillbaka hemma igen.

Nog med ursäkter. Dags att ta tag i pluggandet till provet på tisdag och sen lite cykel för första gången i år.
2011-01-21 17:48.


Kommentarer till blogginlägget


Jättebra att komma igång tycker jag, ta och utmana dig själv att hålla i längre än förra året! Och sen fortsätter du av bara farten. Men du måste göra något åt löpningen. Med den inställningen så blir det tråkigt. Om du kommer att tröttna efter två gånger - spring då två gånger, ta inte ut det i förskott! Du kan. :)
2011-01-22Jo, visst. Det jag menade var att jag måste hitta ett nytt roligt ställe att springa på. Inte harva runt i vårt trista område.
Jag har fått förslag om en sjö i hyfsad närhet där man kan springa runt, är nånstans runt 4 km runt tror jag.
2011-01-22