Maria von Schmalensée

v. 2

Bra rätt tuff mängdvecka, 10,5h med fyra intensiva pass. Fortfarande hängig i början av veckan, bättre senare men är inte totalfrisk (snorig, lättlätt huvudvärk..).
I början av veckan hade jag lite negativa tankar för första gången på länge, kände mig helt ur form trots lugn vecka före och funderade lite på om jag ev. är lite övertränad... Men på mila var jag riktigt pigg så nu känns det bra igen... Jag var som sagt pigg på mila men orienterade för lite på de lättlöpta sträckorna och bommade mer än ok, måste träna mer ol-teknik inför våren (eller helt enkelt fokusera...).
Efter mila fick jag ont vä rumpa, kanske piriformissyndrom då jag är jäkligt stel, bättre nu efter intensiv stretching men lite kvar.. Hälarna känns dock prima!
Suck - idag måste jag lämna in mina Sarva till skomakaren, de har redan gått sönder i bakkappan, hoppas de blir klara fort för jag vill ha dem nu ju!
Nu följer en mellanvecka med vo2max-tester GIH tis+fre, spännande (men lite ångest idag tisdag då jag inför testet fortfarande är påtagligt trött i benen...)!
2011-01-18 07:08.


Kommentarer till blogginlägget