En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Är vi lediga idag pappa?

Resan börjar gå mot sitt slut.
William gör en snabb reflektion över gårdagen därav frågan. Med hyrd bil plus chaufför, Wijan och hans kusin som jag uppfattar heter Jojo och är i stort behov av en tandreglering, blir en 12-timmars utflykt nästan som ett jobb.

- Jo min älskling idag ska vi bara slappa. Dricka drinkar vid poolen, spela Uno och äta Mie Goreng hos tanten på stranden.

Jag sitter på vår terass på Legian Beach Hotel och reflekterar. Vågorna rullar in med stor kraft, kokospalmerna vajar sövande och ekorrarna leker tafatt i palmerna. Det är tryckande varmt och snart kommer urladdningen.

Världen, livet och kärleken är stor tänker jag. Vi solar, badar och bara är.

- Hello Boss, apa khabar hari?

Gårdagen tropiska regn, modell större, kom som en missriktad käftsmäll i en krogkö. Vi reste 30 år på 30 minuter. En enkel middag, babe guling, på ett hak utan turister till ett besök hos det vackra folket på Ku De Ta. Drinkarna kostade dubbelt så mycket som middagen för oss 4.

Jag läser John Ajvides "Hanteringen av odöda" och fascineras av hans författarskap och träffsäkra språk men även bokens tanke. De döda återvänder, och vad vill de? Bara det som alla vill: komma hem.

Det ska vi också men inte nu.
2011-01-16 12:39.


Kommentarer till blogginlägget


Underbara bilder! :)
2011-01-16Vackert.
2011-01-16Vacker omgivning, vackra människor, vacker familj! Framför allt, en vacker man! ;-)
2011-01-17Men åh... det både ser och låter alldeles fantastiskt!
2011-01-18