Maria S

Träningsstatus - abstinens!

Klockan är snart 22:30 och jag har precis checkat in sista förändringarna på jobbet som jag suttit med sedan efter lunchen.

Trodde i morse jag var ok igen. Försökte gå till jobbet. Gick hem efter lunch för att jobba hemifrån i lugn och ro när jag märkte att jag inte var helt pigg trots allt. Trodde inte jag var så hängig. Kände det först när jag satt på lunchen och varvade ner lite. När jag kom hem märkte jag att jag var riktigt sliten och hade feber. Smiley

Resultatet av det blev alltså att jag blev sjuk igen, inte kan träna imorgon (feber idag) och sitter och jobbar fastän jag inte riktigt orkar. Behöver få lite grejer gjorda helt enkelt. Det kan inte riktigt vänta.

Kan säkert se konstigt ut att jag tog ordentlig lunch (istället för att stressa igenom den) och varvade ner efter förmiddagens problemlösning på Lugnets Café med två jobbarkompisar, innan jag åkte hem och satte mig och jobbade igen till halv elva på kvällen. Men det är så jag faktiskt kan pusha gränserna och jobba mer än vad som är bra egentligen när man är sjuk. För jag vet ju att jag inte borde. Ett val jag gör helt enkelt. Imorgon stannar jag hemma och jobbar så jag blir frisk någon gång.

Längtar något sjukt efter träningen, att få köra järnet på passet. Bara ösa på allt vad jag kan och bara fokusera på tekniken, fighten och övningarna för en kort stund. Då blir man i form för nya tankeövningar på jobbet igen för en dag eller så. Tills nästa pass. Smiley
2007-11-29 22:37.


Kommentarer till blogginlägget